Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Το πρόγραμμα προβολών στον Κινηματογράφο Ηλύσια από 25 έως 31 Ιουλίου

Στον Κινηματογράφο «ΗΛΥΣΙΑ» από την Πέμπτη 25/7 έως και την Τετάρτη 31/7 θα προβληθούν οι τρεις παρακάτω ταινίες, στην τελευταία κινηματογραφική εβδομάδα για την σεζόν 2023-2024:

Έρχεται σε Παγκόσμια Πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη Κωμική Περιπέτεια, «Deadpool & Wolverine» του Σον Λέβι (Παντρευτείτε, Χωρίστε… Τελειώσατε!, Μια Ντουζίνα Μπελάδες, Ο Ροζ Πάνθηρας, Μια Νύχτα στο Μουσείο, Μια Νύχτα στο Μουσείο 2, Ραντεβού για Παντρεμένους, Real Steel, Οι Καταφερτζήδες, Μια Νύχτα στο Μουσείο: Το Μυστικό του Φαραώ, Free Guy, Επιχείρηση Άνταμ) με τους Ράιαν Ρέινολντς, Χιου Τζάκμαν, Έμμα Κόριν, Μορένα Μπακαρίν, Ρομπ Ντιλέινι, Λέσλι Ούγκαμς, Καράν Σόνι, Μάθιου ΜακΦέιντεν, Τζένιφερ Γκάρνερ & Τζέισον Φλέμινγκ…

Υπόθεση: Τα Marvel Studios παρουσιάζουν το σημαντικότερο μέχρι σήμερα λάθος τους… την ταινία «Deadpool & Wolverine». O απαθής Γουέιντ Γουίλσον περιφέρεται ως απλός πολίτης. Έχει αφήσει πλέον πίσω του τις μέρες του ως ο πολυλογάς και αθυρόστομος μισθοφόρος, Deadpool. Όταν ο πλανήτης του αντιμετωπίζει μια υπαρξιακή απειλή, ο Γουέιντ πρέπει απρόθυμα να αναλάβει δράση μαζί με έναν ακόμα πιο απρόθυμο… απρόθυμο; Τον πλέον απρόθυμο; Πρέπει να πείσει έναν απρόθυμο Wolverine να… Σκατά! Οι περιλήψεις είναι τόσο ηλίθιες.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη*, Σάββατο*, Κυριακή*, Δευτέρα*, Τρίτη*, Τετάρτη: 19:30 & 22:30, Παρασκευή: 21:30* & 00:30#.

*Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή, Τρίτη βράδυ & Σάββατο & Δευτέρα απόγευμα οι προβολές είναι σε 3D.

#Μεταμεσονύχτια Προβολή με ΔΩΡΕΑΝ Pop Corn για όλους!

Συνεχίζεται η ταινία Κινουμένων Σχεδίων, «Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2» του Κέλσι Μαν με τους Νάντια Κοντογεώργη, Λευτέρη Ελευθερίου, Λυδία Τζανουδάκη, Μαρίνα Σαμάρκου, Κώστα Δαρλάση, Άντρια Ράπτη, Λητώ Αμπατζή, Έλσα Ζαρρή, Δημήτρη Σάρλο, Φιλίππα Μαβιτζή, Λυδία Σγουράκη, Αγγελίνα Παπαδοπούλου, Βασιλική Σούτη, Μαρία Πλακίδη, Χρήστο Θάνο, Κατερίνα Μάντζιου, Βασίλη Παπαστάθη, Τάσο Νταπαντά, Γιάννη Τσούτσια, Βασίλη Μήλιο, Γιώργο Ματαράγκα, Βίνα Παπαδοπούλου, Κατερίνα Γκίργκις, Λένα Μαραβέα & Μαρία Μαραγκουδάκη στην μεταγλωττισμένη έκδοση

Υπόθεση: Η ταινία «Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2» των Disney και Pixar επιστρέφει στο κεφάλι της έφηβης Ράιλι τη στιγμή που τα κεντρικά έρχονται αντιμέτωπα με μια ξαφνική κατεδάφιση για να κάνουν χώρο για κάτι εντελώς απρόσμενο: νέα Συναισθήματα! Η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία, που χρόνια τώρα διευθύνουν μια επιτυχημένη επιχείρηση, δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν όταν εμφανίζεται το Άγχος. Και φαίνεται πως έχει και παρέα.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Παρασκευή: 19:15, Κυριακή, Τετάρτη: 17:15.

Ενώ συνεχίζεται και η ταινία Κινουμένων Σχεδίων, «Η Φύλακας των Δράκων» των Σαλβαδόρ Σιμό (Ο Μπουνιουέλ στο Λαβύρινθο με τις Χελώνες) & Λι Τζινπίνγκ με τους Φιλίππα Μαβιτζή, Κώστα Τερζάκη, Δημήτρη Κανέλλο, Τάκη Σακελλαρίου, Μαριλένα Λιακοπούλου, Δημήτρη Φίλη, Κωνσταντίνο Στελλούδη, Νίκη Γρανά, Βαγγέλη Χαλκιαδάκη, Ελένη Βεργέτη & Δημήτρη Μπαμπανιώτη στην μεταγλωττισμένη έκδοση

Υπόθεση: Στην αρχαία Κίνα της Δυναστείας των Χαν, οι δράκοι εξορίζονται από το βασίλειο, ύστερα από μία σύγκρουση με τους ανθρώπους. Χρόνια μετά, η νεαρή Πινγκ φροντίζει τον Ντάνζι, έναν δράκο προστάτη ενός πολύτιμου και σπάνιου αυγού δράκου. Όταν τους ανακαλύψουν οι φύλακες του παλατιού, η Πινκ και ο Ντάνζι θα αναγκαστούν να δραπετεύσουν από το παλάτι, με σκοπό να επιστρέψουν το σπάνιο αυγό στον ωκεανό για να σώσουν τους δράκους από τον αφανισμό. Σε αυτό το συναρπαστικό και επικίνδυνο ταξίδι, η Πινγκ θα ανακαλύψει ότι έχει μαγικές δυνάμεις και είναι μία πραγματική Φύλακας των Δράκων!

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Σάββατο, Τρίτη: 17:15.

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών & τις Προσεχώς ταινίες μέσω της ιστοσελίδας μας ilisia.gr, κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebook ή ακολουθώντας μας σε Instagram, YouTube & TikTok.

Share it