Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Το πρόγραμμα προβολών στον Κινηματογράφο Ηλύσια από 20 έως 26 Ιουνίου

Στον Κινηματογράφο «ΗΛΥΣΙΑ» από την Πέμπτη 20/6 έως και την Τετάρτη 26/6 θα προβληθούν οι τέσσερις παρακάτω ταινίες καθώς και το 9ο Horrorant Film Festival:

Ξανά κοντά μας η ταινία Κινουμένων Σχεδίων, «Kung Fu Panda 4» των Μάικ Μίτσελ (Αρσενικό Ζιγκολό, Sky High, Σρεκ κι Εμείς Καλύτερα, Ο Άλβιν και η Παρέα του 3, Οι Ευχούληδες, Η Ταινία Lego 2) & Στέφανι Μα Στάιν με τους Χρήστο Θάνο, Κατερίνα Τσάβαλου, Μαριάνθη Σοντάκη, Μανώλη Γιούργο, Σπύρο Μπιμπίλα, Γιάννη Στεφόπουλο, Πέτρο Δαμουλή, Άντρια Ράπτη, Στέλιο Ψαρουδάκη, Θάνο Λέκκα, Βασίλη Μήλιο, Άγγελο Λιάγκο, Δανάη Νικολάτου & Κωνσταντίνο Νάνο στην μεταγλωττισμένη έκδοση…

Υπόθεση: Μετά από τρεις ριψοκίνδυνες περιπέτειες στις οποίες κατατρόπωσε πανίσχυρους κακούς χάρη στο απαράμιλλο θάρρος του και τις απίστευτες δεξιότητες του στις πολεμικές τέχνες, ο Πο, γνωστός ως Δράκος Πολεμιστής, καλείται από τη μοίρα να χαλαρώσει λιγάκι. Πιο συγκεκριμένα, έχει έρθει η ώρα να αναλάβει τον ρόλο του πνευματικού ηγέτη στην Κοιλάδα της Ειρήνης. Αυτό προκαλεί μερικά προφανή προβλήματα. Πρώτον, ο Πο κατέχει τόσες γνώσεις περί πνευματικής διδασκαλίας όσες και περί της δίαιτας της παλαιολιθικής εποχής και, δεύτερον, χρειάζεται επειγόντως να βρει και να εκπαιδεύσει έναν νέο Δράκο Πολεμιστή πριν αναλάβει τη νέα του, υψηλή θέση. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, προσφάτως έχει θεαθεί μία πανούργα, ισχυρή μάγισσα, η Χαμαιλέων, μία μικροσκοπική σαύρα που μεταμορφώνεται σε οποιοδήποτε πλάσμα, μεγάλο ή μικρό. Η μάγισσα έχει στρέψει τα άπληστα, γουρλωμένα μάτια της στο Ραβδί της Σοφίας του Πο, που θα της χαρίσει τη δύναμη να επαναφέρει όλους τους πανίσχυρους κακούς τους οποίους έχει κατατροπώσει ο Πο στέλνοντας τους στην εξορία του Κόσμου των Πνευμάτων. Οπότε, ο Πο χρειάζεται βοήθεια. Τη βρίσκει, μάλλον, στη μορφή της πονηρής, εύστροφης κλέφτρας Ζεν, μίας αλεπούς κορσάκ που τον αναστατώνει πολύ, αλλά της οποίας οι δεξιότητες θα αποδειχτούν ανεκτίμητες. Στην προσπάθεια τους να προστατεύσουν την Κοιλάδα της Ειρήνης από τα αρπαχτικά νύχια της μάγισσας, το αστείο και αλλοπρόσαλλο δίδυμο θα πρέπει να συνεργαστεί καλά. Στην πορεία, ο Πο θα ανακαλύψει ότι οι ήρωες βρίσκονται στα πιο απρόσμενα μέρη.

Πέμπτη: 17:30, Σάββατο: 19:30, Τετάρτη: 17:45.

Έρχεται σε Παγκόσμια Πρεμιέρα η Κοινωνική Περιπέτεια, «Οι Μηχανόβιοι» του Τζεφ Νίκολς (Shotgun Stories, Το Καταφύγιο, Ένα Καλοκαίρι, Ο Εκλεκτός της Νύχτας, Loving) με τους Όστιν Μπάτλερ, Τζόντι Κόμερ, Τομ Χάρντι, Μάικλ Σάνον, Μάικ Φάιστ & Νόρμαν Ρίντους…

Υπόθεση: «Οι Μηχανόβιοι» απεικονίζουν μία επαναστατική περίοδο στην Αμερική, όταν ολόκληρη η κουλτούρα και οι άνθρωποι βίωναν αλλαγές. Μετά από μία τυχαία συνάντηση σε ένα μπαρ, η πεισματάρα Κάθι έλκεται αναπόφευκτα από τον Μπένι, το νεότερο μέλος μίας λέσχης μοτοσικλετιστών στις κεντροδυτικές πολιτείες της Αμερικής, που ακούει στο όνομα Βάνδαλοι και έχει ως αρχηγό τον Τζόνι. Όπως συμβαίνει και στην υπόλοιπη χώρα, η λέσχη μεταμορφώνεται από έναν τόπο συγκέντρωσης περιθωριακών τύπων σε μία επικίνδυνη και βίαιη συμμορία του υποκόσμου, αναγκάζοντας τον Μπένι να επιλέξει ανάμεσα στην Κάθι και την αφοσίωση του στη λέσχη.

Πέμπτη, Κυριακή, Τρίτη: 19:45, Παρασκευή, Σάββατο: 21:45, Δευτέρα, Τετάρτη: 22:15.

Συνεχίζεται το, «9ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου: Νύχτες Τρόμου»…

Το Horrorant Film Festival, παγκόσμια αναγνωρισμένο ως το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου στην Ελλάδα, επιστρέφει δυναμικά για το 2024, παρουσιάζοντας τις «Νύχτες Τρόμου».

Ετοιμαστείτε για μια εβδομάδα γεμάτη φρίκη και συγκίνηση!

Αγαπημένοι λάτρεις του τρόμου, η αγαπημένη μας ετήσια γιορτή επιστρέφει δυναμικά για άλλη μια χρονιά, φέρνοντας μαζί της τις πιο τρομακτικές και συναρπαστικές ταινίες του είδους.

Εσύ θα το τολμήσεις;

Οι «Νύχτες Τρόμου» επιστρέφουν φέτος με 7 ημέρες αγνής διασκέδασης από τις 17/6 έως τις 23/6 στον Κινηματογράφο Ηλύσια παρουσιάζοντας μια επιλογή 7 ταινιών από την παγκόσμια σκηνή τρόμου συνοδευόμενες από 7 μικρού μήκους ταινίες.

Πέμπτη, Κυριακή: 22:15, Παρασκευή, Σάββατο: 00:15*.

*Μεταμεσονύχτια Προβολή με ΔΩΡΕΑΝ Pop-Corn για όλους!

Συνεχίζεται η ταινία Κινουμένων Σχεδίων, «Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2» του Κέλσι Μαν με τους Νάντια Κοντογεώργη, Λευτέρη Ελευθερίου, Λυδία Τζανουδάκη, Μαρίνα Σαμάρκου, Κώστα Δαρλάση, Άντρια Ράπτη, Λητώ Αμπατζή, Έλσα Ζαρρή, Δημήτρη Σάρλο, Φιλίππα Μαβιτζή, Λυδία Σγουράκη, Αγγελίνα Παπαδοπούλου, Βασιλική Σούτη, Μαρία Πλακίδη, Χρήστο Θάνο, Κατερίνα Μάντζιου, Βασίλη Παπαστάθη, Τάσο Νταπαντά, Γιάννη Τσούτσια, Βασίλη Μήλιο, Γιώργο Ματαράγκα, Βίνα Παπαδοπούλου, Κατερίνα Γκίργκις, Λένα Μαραβέα & Μαρία Μαραγκουδάκη στην μεταγλωττισμένη έκδοση…

Υπόθεση: Η ταινία «Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2» των Disney και Pixar επιστρέφει στο κεφάλι της έφηβης Ράιλι τη στιγμή που τα κεντρικά έρχονται αντιμέτωπα με μια ξαφνική κατεδάφιση για να κάνουν χώρο για κάτι εντελώς απρόσμενο: νέα Συναισθήματα! Η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία, που χρόνια τώρα διευθύνουν μια επιτυχημένη επιχείρηση, δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν όταν εμφανίζεται το Άγχος. Και φαίνεται πως έχει και παρέα.

Παρασκευή: 19:30, Κυριακή, Τρίτη: 17:30, Δευτέρα: 17:45.

Ενώ μαζί μας και το Άνιμε, «Haikyu!! The Dumpster Battle» του Σουσούμου Μιτσουνάκα με τους Αγιούμι Μουράσε, Καΐτο Ισικάγουα, Γιούκι Κάτζι, Γιούιτσι Νακαμούρα στην υποτιτλισμένη έκδοση…

Υπόθεση: Βασισμένο στην πρωτότυπη σειρά manga Weekly Shonen Jump από τον Haruichi Furudate, το HAIKYU!! είναι ένα anime που περιστρέφεται γύρω από την αγάπη του Shoyo Hinata για το βόλεϊ. Ο Hinata δημιουργεί μια ομάδα βόλεϊ στο τελευταίο έτος του γυμνασίου. Δυστυχώς, η ομάδα αντιμετωπίζει στο πρώτο τουρνουά την ομάδα του «βασιλιά του γηπέδου», Tobio Kageyama και αναπόφευκτα χάνει. Μετά τη συντριπτική ήττα, ο Hinata ορκίζεται να ξεπεράσει τον Kageyama. Μπαίνοντας στο λύκειο, ο Hinata μπαίνει στην ομάδα βόλεϊ και ανακαλύπτει ότι ο Tobio είναι επίσης μέλος.

Δευτέρα, Τετάρτη: 20:00, Τρίτη: 22:15.

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών & τις Προσεχώς ταινίες μέσω της ιστοσελίδας μας ilisia.gr, κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebook ή ακολουθώντας μας σε Instagram, YouTube & TikTok.

Share it