Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Το πρόγραμμα προβολών στον Κινηματογράφο Ηλύσια από 9 έως 15 Μαΐου

Στον Κινηματογράφο «ΗΛΥΣΙΑ» από την Πέμπτη 9/5 έως και την Τετάρτη 15/5 θα προβληθούν οι πέντε παρακάτω ταινίες:

Έρχεται η Οικογενειακή/Κινουμένων Σχεδίων ταινία, «Η Μία και Εγώ: Η Ταινία» του Άνταμ Γκαν με τους Μάργκο Νουτσετέλι, Ελίσα Μπόιντ & Ντέιβ Γουίλετς & τους Αφροδίτη Αντωνάκη, Γιώργο Ματαράγκα, Ακίνδυνο Γκίκα, Βασίλη Παπαστάθη, Νικολέτα Κουνενιδάκη, Ευθύμιο Τόρη, Γεωργία Ιωαννίδου, Νικόλα Μπογδανόπουλο, Χριστίνα Λαδοπούλου, Γιώργο Δρακόπουλο & Νίκη Σπανού στην μεταγλωττισμένη έκδοση

Υπόθεση: Όταν η Μία επιστρέφει στο παλιό εξοχικό σπίτι της οικογένειας με τον παππού της, η πέτρα στο μαγικό της βραχιόλι φωτίζει ξαφνικά, ένα κάλεσμα για βοήθεια! Μέσω μιας αστραφτερής πύλης μεταφέρεται στον φανταστικό κόσμο των μονόκερων της Σεντοπίας. Εκεί συναντά τον μονόκερο Στόρμι και τον Ίκο, ένα ξωτικό από το Νησί Λώτους, το οποίο χρειάζεται απεγνωσμένα τη βοήθειά της. Ο Τόξορ, ένας αποκρουστικός κακός που μοιάζει με βατράχι, θέλει να κατακτήσει το νησί με μαύρη μαγεία. Η Μία και οι φίλοι της πρέπει να συνασπιστούν και να ενώσουν τρία αρχαία μαγικά πετράδια για να νικήσουν τον Τόξορ. Η αναζήτηση των πετραδιών εξελίσσεται σε ένα διασκεδαστικό και συναρπαστικό οδικό ταξίδι όπου πετούν πάνω από επικίνδυνες θάλασσες, σκαρφαλώνουν βουνά πάνω σε μυστηριώδεις αιωρούμενες ατόλες και τρέχουν σε λεωφόρους ουράνιων τόξων. Η Μία θα μάθει τι σημαίνει πραγματικά να είσαι ηρωίδα. Γιατί η αληθινή δύναμη δεν κρύβεται στην ικανότητα να νικήσεις έναν εχθρό, αλλά στο θάρρος να αντιμετωπίσεις αυτό τον εχθρό ως φίλο. Το σκοτάδι δεν θα θριαμβεύσει ποτέ όσο υπάρχουν η φιλία και η ελπίδα.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, Σάββατο: 18:00.

Συνεχίζεται το Θρίλερ, «Μην Ανοίγεις την Πόρτα» των Σάκη & Αλέξανδρου Καρπά με τους Σάκη Καρπά & Φωτεινή Λεβογιάννη…

Υπόθεση: Μακριά από τον πολιτισμό, σε ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα. Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ξεκινήσουν ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Τι βρίσκεται άραγε στη σκοτεινή καρδιά του δάσους; Η δημοφιλέστερη ομάδα δημιουργών ψηφιακού περιεχομένου στην Ελλάδα, οι UNBOXHOLICS των αδελφών Σάκη και Αλέξανδρου Καρπά, με πάνω από ένα εκατομμύριο συνδρομητές στο κανάλι τους στο YouTube και σχεδόν μισό εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram, κάνει το επόμενο και αναμενόμενο μεγάλο βήμα της. Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία τους, το ψυχολογικό θρίλερ «ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ», σε σενάριο και σκηνοθεσία των Σάκη και Αλέξανδρου Καρπά.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, Σάββατο: 20:00, Δευτέρα: 22:15.

Έρχεται σε Παγκόσμια Πρεμιέρα η Περιπέτεια, «Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων» του Γουές Μπολ (Τριλογία: Ο Λαβύρινθος) με τους Όουεν Τιγκ, Φρέγια Άλαν, Κέβιν Ντουράντ & Γουίλιαμ Μέισι…

Υπόθεση: Ο σκηνοθέτης Wes Ball δίνει νέα πνοή στο παγκόσμιο, επικό franchise που διαδραματίζεται στο μέλλον, μετά τη βασιλεία του Καίσαρα, όπου οι πίθηκοι είναι το κυρίαρχο είδος και ζουν αρμονικά μεταξύ τους ενώ οι άνθρωποι ζουν περιορισμένοι και κρυμμένοι. Καθώς ένας νέος τύραννος ηγέτης πίθηκος χτίζει την αυτοκρατορία του, ένας νεαρός πίθηκος ξεκινά ένα οδυνηρό ταξίδι που θα τον κάνει να αμφισβητήσει όλα όσα γνώριζε για το παρελθόν και να κάνει επιλογές που θα καθορίσουν το μέλλον τόσο για τους πιθήκους όσο και για τους ανθρώπους.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, Σάββατο, Τετάρτη: 22:15, Παρασκευή: 21:00, Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη: 19:15.

Συνεχίζεται η ταινία Κινουμένων Σχεδίων, «Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα» του Μαρκ Ντίνταλ (Ο Αυτοκράτορας Έχει Κέφια, Το Κοτοπουλάκι) με τους Κωνσταντίνο Λάγκο, Βασίλη Μήλιο, Κώστα Τερζάκη, Σοφία Τσάκα, Κωνσταντίνο Ρεπάνη, Στεφανία Φιλιάδη, Τηλέμαχο Κρεβάικα, Βασίλη Παπαστάθη, Zoe Pre, Νίκο Βουρλιώτη, Δημήτρη Σάρλο, Βάσια Λακουμέντα, Χριστίνα Αλεξίου, Χρήστο Συριώτη, Τίτο Γρηγορόπουλο, Pano Dent, Ζωή Κατσάτου, Αφροδίτη Αντωνάκη, Γιώργο Στάμο, Ηλία Ρέλλα, Γιάννη Υφαντή, Ορφέα Λιανό & Ηλέκτρα Λιανού στην μεταγλωττισμένη έκδοση

Υπόθεση: O Garfield ο παγκοσμίως διάσημος κατοικίδιος γάτος που σιχαίνεται τις Δευτέρες και λατρεύει τα λαζάνια πρόκειται να ζήσει την πιο απίθανη περιπέτεια εκτός σπιτιού! Μετά από μια αναπάντεχη συνάντηση με τον εξαφανισμένο εδώ και καιρό πατέρα του, έναν απεριποίητο γάτο του δρόμου με το όνομα Vic, ο Garfield και ο σκυλοφίλος του Odie αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την άνετη ζωή τους στο υπέροχο σπιτικό τους και να ακολουθήσουν τον Vic σε μια ξεκαρδιστική, ριψοκίνδυνη ληστεία.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Παρασκευή: 18:30, Κυριακή, Τρίτη: 16:45, Τετάρτη: 17:45.

Ενώ μαζί μας και το Θρίλερ, «Στενές Επαφές με τον Διάβολο» των Κόλιν & Κάμερον Κερνς με τους Ντέιβιντ Νταστμάλκιαν, Λόρα Γκόρντον, Φέισαλ Μπάτσι & Iαν Μπλις…

Υπόθεση: 31 Οκτωβρίου 1977. Ο τηλεοπτικός αντίπαλος του Τζόνι Κάρσον, Τζακ Ντελρόι, φιλοξενεί το talk show «Night Owls» που εδώ και καιρό είναι ένας έμπιστος σύντροφος όσων ξενυχτούν σε όλη τη χώρα. Ένα χρόνο μετά τον τραγικό θάνατο της συζύγου του Τζακ, τα ποσοστά τηλεθέασης έχουν πέσει κατακόρυφα. Απελπισμένος και αποφασισμένος να ανατρέψει την τύχη του, ο Τζακ σχεδιάζει μία ξεχωριστή εκπομπή για το Halloween, χωρίς να γνωρίζει ότι πρόκειται να εξαπολύσει το κακό στα σαλόνια της Αμερικής.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Παρασκευή: 00:15*, Κυριακή, Τρίτη: 22:15, Τετάρτη: 20:00.

*Μεταμεσονύχτια Προβολή με ΔΩΡΕΑΝ PopCorn για όλους!

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών & τις Προσεχώς ταινίες μέσω της ιστοσελίδας μας ilisia.gr, κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebook ή ακολουθώντας μας σε Instagram, YouTube & TikTok.

Share it