Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Το πρόγραμμα προβολών στον Κινηματογράφο Ηλύσια από 9 έως 15 Νοεμβρίου

Στον Κινηματογράφο «ΗΛΥΣΙΑ» από την Πέμπτη 9/11 έως και την Τετάρτη 15/11 θα προβληθούν οι τέσσερις παρακάτω ταινίες:

 

Έρχεται η Μικρού Μήκους Κοινωνική ταινία, «Οι Παράξενοι Δρόμοι της Ζωής» τουΠέδρο Αλμοδόβαρ(Γυναίκες στα Πρόθυρα Νευρικής Κρίσης, Ψηλά Τακούνια, Όλα για τη Μητέρα μου, Μίλα της, Κακή Εκπαίδευση, Γύρνα Πίσω, Ραγισμένες Αγκαλιές, Το Δέρμα που Κατοικώ, Julieta, Πόνος & Δόξα, Παράλληλες Μητέρες) με τους ΊθανΧοκ, Πέδρο Πασκάλ, Μάδρου Ρίος, ΤζέισονΦερνάντεζ& Ντανιέλ Μενδίνα…

Υπόθεση: 25 χρόνια μετά το σύντομο ειδύλλιο του με τον σερίφη Jake, ο Silva διασχίζει την έρημο για να τον συναντήσει ξανά. Μετά από μία νύχτα πάθους, έχει έρθει η ώρα να αποκαλυφθούν τα πραγματικά κίνητρα αυτής της επανασύνδεσης.

Extra:Η προβολή της ταινίας συνοδεύεται από αποκλειστική συνέντευξη του σκηνοθέτη Πέδρο Αλμοδόβαρ.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη: 18:15, Παρασκευή: 20:15, Δευτέρα: 21:00.

Μαζί μας σε Παγκόσμια Πρεμιέρα, η Περιπέτεια«TheMarvels»τηςΝία Ντα Κόστα(LittleWoods, Candyman) με τους Μπρι Λάρσον, Τιόνα Πάρις, ΙμάνΒελάνι, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, ΖάουιΆστον& Παρκ Σέο-τζουν…

Υπόθεση: Ακολουθήστε την CarolDanvers, γνωστή και ως CaptainMarvel, στο ταξίδι της για να ενώσει τις δυνάμεις της με την CaptainMonicaRambeau, την αποξενωμένη ανιψιά της, και την Μs. Marvel, την έφηβη SuperHero του Τζέρσεϊ Σίτι. Στην ταινία TheMarvels των MarvelStudios, η CarolDenvers (CaptainMarvel) έχει επανακτήσει την ταυτότητά της από τους τυραννικούς Kree και έχει πάρει και την εκδίκησή της από την Υπέρτατη Νοημοσύνη. Αλλά οι επιπτώσεις των πράξεων την έχουν φορτώσει με μεγάλες ευθύνες. Όταν τα καθήκοντα της την οδηγούν σε μία ανωμαλία στο γαλαξία που συνδέεται με τους Kree, οι δυνάμεις της μπερδεύονται με αυτές της μεγαλύτερης θαυμάστρια της, KamalaKhan, γνωστής κι ως Ms. Marvel, αλλά και της ανιψιάς της, CaptainMonicaRambeau, αστροναύτη για την S.A.B.E.R.. Αυτή η απρόσμενη ομάδα, ως «TheMarvels», θα μάθει να δουλεύει μαζί, σε αρμονία, με στόχο τη σωτηρία του σύμπαντος.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη#, Κυριακή#, Τρίτη#, Τετάρτη: 19:45 &22:15, Παρασκευή:21:45#&00:15*, Σάββατο#:19:30& 22:15, Δευτέρα#:18:30 & 22:30.

*Μεταμεσονύχτια Προβολή με ΔΩΡΕΑΝ Pop-Corn για όλους!

#Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή, Δευτέρα βράδυ & Σάββατο & Τρίτη απόγευμα οι προβολές είναι σε 3D.

Συνεχίζεται η ταινία Κινουμένων Σχεδίων, «Το Μεγάλο Ταξίδι του Μικρού Γκρίζλι»των ΝατάλιαΝίλοβα&ΒασίλιΡοβένσκι μετουςΚώστα Τερζάκη, Τάσο Νταπαντά, Κωνσταντίνο Τσουμπάρη, Βαγγέλη Χαλκιαδάκη, Κώστα Αποστολίδη, Χρήστο Λαγκούση, Μυρτώ Ναούμ& Τάκη Σακελλαρίουστην μεταγλωττισμένη έκδοση

Υπόθεση: Οι μέρες περνούν μες στη χαλάρωση για τον αξιαγάπητο αρκούδοΜικΜικ και τον πανέξυπνο λαγό Όσκαρ. Αλλά δεν είναι γραφτό τους να απολαύσουν την ηρεμία τους για πολύ καιρό, γιατί ξαφνικά η περιπέτεια τούς χτυπά την πόρτα: μια μέρα, το κλάμα ενός μωρού, ενός γλυκύτατου νεογέννητου αρκουδομωρού, ακούγεται κοντά στο σπίτι τους κι εκείνοι δεν πιστεύουν στα αυτιά τους, άλλη μια λανθασμένη μωρό-παράδοση από τον πελαργό έχει γίνει πια δικός τους μπελάς! Σύντομα οι δύο τους, με τη βοήθεια παλιών και νέων φίλων, θα βάλουν μπρος για να παραδώσουν το μωρό στους γονείς του στην άλλη άκρη του κόσμου, χωρίς να γνωρίζουν ότι δε θέλουν όλοι να φτάσουν στον προορισμό τους… Ένας παμπόνηρος γύπας, που έχει τα δικά του σχέδια για το δάσος, θα κάνει τα πάντα για να τους σταματήσει και τους στήνει διάφορες παγίδες, αλλά θα τα βρει σκούρα με τη συγκεκριμένη τρελοπαρέα. Αρκεί, βέβαια, ο Όσκαρ να καταφέρει να κρατήσει τον ΜικΜικ μακριά από τον πειρασμό της… χειμερίας νάρκης!

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Παρασκευή: 18:00, Κυριακή: 17:30.

Ενώ κοντά μας καιηταινία Κινουμένων Σχεδίων, «Οι Ευχούληδες 3: Μαζί για Μπάντα»τωνΓουόλτΝτορν (Οι Ευχούληδες,Οι Eυχούληδες 2: Παγκόσμια περιοδεία )& Τιμ ΧάιτζμετουςΦοίβο Ριμένα, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Γιώργο Ζαχαρόπουλο, Λητώ Αμπατζή, ΖερόμΚαλούτα, Χρήστο Θάνο, Γιάννη Τσούτσια, Παναγιώτη Αποστολόπουλο, Δημήτρη Μάριζα, Άρη Πλασκασοβίτη, Θανάση Κουρλαμπά, Αλεξάνδρα Λέρτα, Αντιγόνη Ψυχράμη, Άγγελο Λιάγκο, Στεφανία Φιλιάδη, Μαριάνθη Σοντάκη, Κώστα Αποστολίδη, Αποστόλη Ψυχράμη, ΕστέλλαΚοπάνου, Κωνσταντίνο Ρεπάνη, Θάνο Λέκκα, Σοφία Καψαμπέλη& Πέτρο Δαμουλή στην μεταγλωττισμένη έκδοση

Υπόθεση: Μετά από δύο ταινίες πραγματικής φιλίας και ατελείωτου φλερτ, η Πόπη και ο Κλωνάρης είναι πλέον επίσημα ζευγάρι (#broppy)! Όσο έρχονται πιο κοντά, η Πόπη ανακαλύπτει ότι ο Κλωνάρης έχει ένα μυστικό παρελθόν. Ήταν κάποτε μέλος της αγαπημένης της boyband, των BroZone, μαζί με τους τέσσερις αδελφούς του: τον Φλόιντ, τον Τζον Ντόρι, τον Σπρους και τον Κλέι. Οι BroZone διαλύθηκαν όταν ο Κλωνάρης ήταν ακόμα μωρό, ενώ ακολούθησε και η διάλυση της οικογένειας. Από τότε ο Κλωνάρης δεν έχει δει τους αδελφούς του ποτέ ξανά. Αλλά όταν ο Βέλβετ και ο Βενίρ, δύο μοχθηροί ποπ σταρ, απαγάγουν τον αδελφό του Κλωνάρη, τον Φλόιντ, για το μουσικό του ταλέντο, ο Κλωνάρης και η Πόπη ξεκινούν ένα δύσκολο και συναισθηματικό ταξίδι για να φέρουν κοντά τα υπόλοιπα αδέλφια και να σώσουν τον Φλόιντ από την αφάνεια και όχι μόνο.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Σάββατο: 17:00, Κυριακή: 12:00, Τετάρτη: 17:30.

Ο Κινηματογράφος Ηλύσια, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, κλείνει τον όγδοο χρόνο λειτουργίας του και σας προσκαλεί στο Party Γενεθλίων του.

Σε όλες τις προβολές θα γίνονται κληρώσεις με δώρα.

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών& τις Προσεχώς ταινίες μέσω της ιστοσελίδας μας ilisia.gr, κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebookή ακολουθώντας μας σεInstagram,YouTube&TikTok.

Share it