Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Το παρολίγον 100αρη του τοπ σκόρερ Βαλάντη Κουρτίδη και η διπλή Θρακιώτικη παρουσία στους κορυφαίους σκόρερ του Πανελλήνιου!

Το 46ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να κατακτά για δεύτερη διαδοχική χρονιά το χρυσό μετάλλιο, σε μια διοργάνωση που η Θράκη είχε την εξαιρετική παρουσία της Ασπίδας που αναδείχτηκε 5η στην χώρα αλλά και του ξανθιώτη Βαλάντη Κουρτίδη που ήταν εκ των κορυφαίων της διοργάνωσης.

Άλλωστε ο πρώην παίκτης της Ασπίδας και νυν του Άρη αναδείχτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης(θυμηθείτε ΕΔΩ), ενώ επίσης για δεύτερη διαδοχική χρονιά ήταν και ανάμεσα στους κορυφαίους σκόρερ του θεσμού.

Σε αντίθεση με την περσινή 3η θέση με τους 91 πόντους που πέτυχε, φέτος ο Ξανθιώτης ήταν καταλυτικός για την πορεία του Άρη έως την 3η θέση πετυχαίνοντας 99 πόντους. Την βράβευση στον Βαλάντη Κουρτίδη έκανε ο Λάζαρος Σαββίδης στην τελετή λήξης στην Ελευθερούπολη

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε πως η Θράκη είχε διπλή παρουσία στους κορυφαίους σκόρερ της διοργάνωσης καθώς πέρα απο την πρωτιά του Βαλάντη Κουρτίδη  είχαμε και την παρουσία του Κομοτηναίου Παναγιώτη Παπαδόπουλου της Ασπίδας Ξάνθης, που έκανε ένα εξαιρετικό τουρνουά και αναδείχτηκε 4ος σκόρερ στην διοργάνωση με 83 πόντους.

Την πρώτη πεντάδα των σκόρερ της διοργάνωσης συμπλήρωσαν οι Ιώαννης Σιδηροηλίας του Άρη με 98 πόντους, ο Λευτέρης Μαντζούκας του Προμηθέα με 93 πόντους και ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι του Ολυμπιακού με 76 πόντους.

Share it