Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Το παλεύει για Αθανασιάδη στον Ηρακλή ο Μάνουελ Ρόκα!

Τον γνωρίζει, τον είχε παίκτη και τον εμπιστεύεται. Θεωρεί ότι θα του λύσει το θέμα με τη θέση κάτω από ταδοκάρια. Ο λόγος για την επιθυμία του Μανουέλ Ρόκα να «κλείσει» την επιλογή τερματοφύλακα από τη μεταγραφική αγορά με τον Γιώργο Αθανασιάδη.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, υπήρξε ποδοσφαιρικό «προϊόν» της παραγωγικής διαδικασίας του «κυανόλευκου» ποδοσφαίρου, καθώς «ξεπήδησε» από την Ακαδημία του Ηρακλή, από την οποία αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2012. Στον Πανθρακικό εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του και εκεί συναντήθηκε ο δρόμος του Ισπανού τεχνικού μαζί του, όταν ο τελευταίος θήτευσε στον πάγκο της ομάδας της Κομοτηνής.

Ο πλουσίων σωματικών προσόντων Θεσσαλονικιός γκολκίπερ  (1,91 ύψος), δεν έχει ρόλο βασικού στη φετινή αγωνιστική διαδρομή του Αστέρα στη Super League και εκφράζεται η ελπίδα αποδέσμευσις του, καθώς είναι δεδομένη η επιθυμία του «κυανόλευκου» κόσμου να μην αποκτηθεί ποτέ δανεικός ποδοσφαιριστής από τη συγκεκριμένη ομάδα, μετά τη σκανδαλώδη συμπεριφορά του συστήματος υπέρ της, που στοίχισε τον άδικο υποβιβασμό στον Ημίθεο το 2011…

Share it