Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Το ξανάκανε η Δήμητρα Τσουκαλά που κατέκτησε μετάλλιο στα 100μ. του Πανελλήνιου πρωταθλήματος!

Τις σταθερά μεγάλες εμφανίσεις της συνέχισε και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα η Δήμητρα Τσουκαλά του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής που κατέκτησε για δεύτερη διαδοχική χρονιά μετάλλιο στα 100μέτρα Γυναικών.

Η Βολιώτισσα πρωταθλήτρια του συλλόγου της Κομοτηνής μετά το περσινό χάλκινο φέτος  όπως και σε κάθε της αγώνα δείχνει την εξαιρετική της κατάσταση τερμάτισε με 11.44 και πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ κατακτώντας την δεύτερη θέση σε μια πολύ δυνατή κούρσα.

Η αθλήτρια του Χρήστου Τσιπουρίδη έδειξε από τον πρωινό προκριματικό πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση τρέχοντας 11,54 και στον τελικό βελτίωσε ακόμα περισσότερο τον χρόνο της κατακτώντας την δεύτερη θέση πίσω από την Άρτεμις Αναστασίου του Παναθηναϊκού που τερμάτισε με 11,41. Ενώ τρίτη ήρθε η Ραφαηλία Σπανουδάκη της Ηλιούπολης με 11,49

Πλέον η πρωταθλήτρια του ΠΑΣ Πρωταθλητών πάει και για δεύτερο μετάλλιο καθώς θα τρέξει στον απογευματινό(9/7) τελικό των 200μ. έχοντας την ευκαιρία να κάνει και φέτος το ντάμπλ κατακτώντας μετάλλια σε 100 & 200μ. όπως έπραξε και πέρσι έχοντας κατακτήσει χάλκινο στα 100 και ασημένιο στα 200 μέτρα. Στον προκριματικό η Τσουκαλά ήταν ταχύτατη και με 24,32 κατέκτησε την πρώτη θέση στην κούρσα της και μπαίνει ως 3η στην μεγάλη κούρσα του τελικού(18:35 & 19:25 είναι προγραμματισμένες οι δύο σειρές των τελικών Γυναικών)

Share it