Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Το μπέρδεμα με την πρόσκληση της ΕΠΟ σε 21 ομάδες και τι πραγματικά ισχύει για Σιδηροχώρι & Κουτσό!

Αλαλούμ προκάλεσε αργά το βράδυ της Πέμπτης (25/7) δημοσίευμα μέσου της Κρήτης που έλεγε ότι η ΕΠΟ προσκάλεσε όλες τις ομάδες που δεν ανέβηκαν από την διαδικασία των μπαράζ αν το επιθυμούν να παίξουν στην Γ’ Εθνική, ανάμεσα τους και οι Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και Παύλος Μελάς Κουτοσύ.

Πάμε όμως στην πραγματικότητα όντως η ΕΠΟ μετά τα πολλά κενά που παρουσιάστηκαν, γύρω στις 12 ομάδες δεν δήλωσαν συμμετοχή, απέστειλε όπως έχετε διαβάσει καιρό τώρα από το Sportsaddict και παρά τα αντιθέτως γραμμένα από κάποιους πρόσκληση σε όλους τους 4ους των μπαράζ για να συμπληρώσουν τα κενά. Όμως παρά το ναι ομάδων όπως ο Άρης Πηγών, τα Μουδανιά αλλά και άλλων τέταρτων τα κενά δεν γέμισαν.

Έτσι η Επιτροπή πρωταθλημάτων θέλοντας να κερδίσει χρόνο ώστε να μην στέλνει ανα θέση πήρε την απόφαση να στείλει στους 21 επιλαχόντες πρόσκληση καλώντας τους να ενημερώσουν εγγράφως μέχρι την Δευτέρα 29 Ιουλίου αν προτίθενται να δηλώσουν συμμετοχή στην Γ’ Εθνική. Η ξεκάθαρη απάντηση όμως έρχεται στη συνέχεια του εγγράφου καθώς τονίζεται πως η πρόσκληση είναι για να “καλυφθούν οι κενές θέσεις”, πράγμα που σημαίνει πως μετά της δηλώσεις συμμετοχής οι ΕΠΟ και αν είναι υπεράριθμες οι δηλώσεις η Επιτροπή θα λάβει υπόψη την βαθμολογία του μπαράζ έως ότου καλυφθεί το 72 που θα είναι ο αριθμός των ομάδων που θα παίξουν στην Γ’ Εθνική. Ακούγεται έντονα πως μιλάμε για 6-7 θέσεις που μένουν για να συμπληρωθεί το νούμερο.

Καταλαβαίνει κανείς πως ακόμα και να θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή οι πρωταθλητές ΕΠΣ Θράκης, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και ο πρωταθλητής ΕΠΣ Ξάνθης, Παύλος Μελάς Κουτσού θα είναι δύσκολο να συμβεί εκτός αν το μεγαλύτερο μέρος των ομάδων που είναι πάνω από αυτές δεν δεχτούν να συμμετάσχουν. Το Σιδηροχώρι είναι 9o στην λίστα και το Κουτσό 17ο στην σειρά που έστειλε η ΕΠΟ.

Άλλωστε ήδη ομάδες όπως οι πρωταθλητές Δράμας, ΠΑΟΠ Νέας Αμισσού που είναι τρίτοι στην σειρά προτεραιότητας, με το που έλαβαν το έγγραφο ξεκίνησαν πανηγύρια για την άνοδο, ενώ και άλλες ομάδες που είναι ψηλά στην λίστα προχωρούν άμεσα σε Διοικητικά Συμβούλια για να ληφθούν αποφάσεις ώστε να δηλώσουν συμμετοχή.

Σαφέστατα η πρόθεση της ΕΠΟ ήταν να κερδίσει χρόνο για να μην στέλνει κάθε λίγες μέρες ανά θέση και να περιμένει να θα υπάρχουν κενά, όμως από την άλλη δεδομένα ο τρόπος που παρουσιάστηκε από κάποιους γέμισε ψεύτικες ελπίδες σε ομάδες που έχουν κάνει πολύ κόπο για να εκπληρώσουν το όνειρο της ανόδου και παρά την πρόσκαιρη χαρά βλέπουν πως δύσκολα θα επιτευχθεί

Share it