Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Το μαγικό ταξίδι της Ασπίδας Ξάνθης και οι τρεις παίκτες που διέπρεψαν στις στατιστικές κατηγορίες του Πανελλήνιου!

Το 46ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να κατακτά και πάλι το χρυσό μετάλλιο με την Εφηβική ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης να έχει εξαιρετική παρουσία καταλαμβάνωντας την 5η θέση σε όλη την χώρα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα κάνουν σπορ και γήπεδο Î¼Ï€Î¬ÏƒÎºÎµÏ„Η ομάδα του Αντώνη Κασαρτζίδη κέρδισε πολύτιμες εμπειρίες με υψηλού επιπέδου αντιπάλους με τους περισσότερες εξ’ αυτών μάλιστα να έχουν παραστάσεις σε μεγάλες διοργανώσεις τόσο με τους συλλόγους τους όσο και με τα χρώματα των Εθνικών αντιπροσοπευτικών συγκροτημάτων.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονταιΣε όλη αυτή την πορεία της Ασπίδας ο κάθε παίκτης που ανήκει στο ρόστερ του συλλόγου έβαλε ένα σημαντικό λιθαράκι, όμως τρεις παίκτες της ομάδας κατάφεραν να ξεχωρίσουν στο Πανελλήνιο, έχοντας παρουσία στο τοπ 5 των στατιστικών κατηγοριών της διοργάνωσης.

Απο τους καλύτερους του ξανθιώτικου συλλόγου ήταν ο Κομοτηναίος Παναγιώτης Παπαδόπουλος που τελείωσε την διοργάνωση όντας 4ος σκόρερ με 83 πόντους αλλά και 3ος στα ριμπάουντ με 42.

Επίσης εξαιρετικό τουρνουά έκανε και ο Παναγιώτης Παυλάκης που τελείωσε την διοργάνωση στην 4η θέση σε ασίστ δίνοντας συνολικά 23 πάσες για σκοράρισμα στους συμπαίκτες του. Ενώ είχε και γενικότερα πολύ σημαντική συμβολή σε όλη την πορεία του συλλόγου.

Το “όπλο” του πήρε σε ακόμη μια σημαντική διοργάνωση ο Δημήτρης Χαραλαμπίδης που τελείωσε την διοργάνωση στην 4η θέση στα εύστοχα τρίποντα, έχοντας πετύχει 12

 

Share it