Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Το ευχαριστώ του Γιάννη Δαλακούρα και το μπαράζ συγχαρητηρίων από τους συλλόγους της Ξάνθης!

Με πολύ μεγάλη αποδοχή εξελέγη ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης, Γιάννης Δαλακούρας που είναι δεύτερο αναπληρωματικό μέλος καθώς ψηφίστηκε από 45 Ενώσεις στις εκλογές της ΕΠΟ

Όπως είναι λογικό ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης δεν έκρυψε την ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του από το νέο Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, τους συναδέλφους του Προέδρους Ενώσεων που τον στήριξαν με την ψήφο τους. Παράλληλα ευχήθηκε σε όλα τα νέα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής ενώ ευχαρίστησε τα σωματεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης για την αφοσίωση και εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο του.

Αναλυτικά ο Γιάννης Δαλακούρας δήλωσε:

“Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη που έδειξε ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κος Μακης Γκαγκατσης και με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν σήμερα για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους – συναδέρφους για την ψήφο τους και την εκλογή μου ως αναπληρωματικό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ

Συγχαίρω θερμά τον Πρόεδρο κο Γκαγκατση όπως και όλα τα νέα και παλιά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής που αναδείχθηκαν μέσα από τις σημερινές αρχαιρεσίες.

Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσετε να διαπρέπετε και να επιτυγχάνετε ακόμη περισσότερα στο μέλλον με γνώμονα το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τελος θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Ξάνθης για την αφοσίωση και εμπιστοσύνη που δείχνουν και κυρίως τα σωματεία του Νόμου Ξάνθης για την άριστη συνεργασία που έχουμε όλα τα χρόνια.”

Μπαράζ συγχαρητηρίων

Το τηλέφωνο του Γιάννη Δαλακούρα δεν σταμάτησε να χτυπά μετά το πέρας των εκλογών για συγχαρητήρια από φίλους και ανθρώπους του ποδοσφαίρου, ενώ σχεδόν όλες οι ομάδες της ΕΠΣ Ξάνθης που δραστηριοποιούνται στα social media έστειλαν συγχαρητήρια μηνύματα για το εκλογικό αποτέλεσμα στον Πρόεδρο της Ένωσης αλλά και στο νέο Πρόεδρο της ΕΠΟ.

Χαρακτηριστικά μερικά από τα συγχαρητήρια μηνύματα αναφέρουν:

Share it