Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Το ευχαριστώ, οι ευχές και το παράπονο του Κώστα Τσαμούρη που αποχαιρέτησε τον Πανσερραϊκό

Ολοκληρώνεται  την Κυριακή ο φετινός “γολγοθάς” του Πανσερραϊκού με την ομάδα των Σερρών να υποβιβάζεται στην Γ’ Εθνική, και αρκετούς παίκτες να αποχωρούν απο τον σύλλογο και να αναζητούν σε νέες πολιτείες το ποδοσφαιρικό τους μέλλον.

Ανάμεσα τους και ο ξανθιώτης αμυντικός Κώστας Τσαμούρης, που αποχαιρέτησε με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τα “λιοντάρια”, μην κρύβοντας και το παράπονο του απο τους χειρισμούς ορισμένων πρώην μελών της Σερραϊκής ομάδας που τον είχαν θέσει σε καραντίνα για 3 μήνες.

Αναλυτικά ο Τσαμούρης έγραψε:

Ενας κυκλος ή μάλλον καλύτερα ένας ΓΟΛΓΟΘΑΣ κλείνει σήμερα !! Καλη συνέχεια Πανσερραϊκε , εύχομαι γρήγορη επάνοδο εκεί που σου αξίζει γιατί η ιστορία σου και ο κόσμος που σε ακολουθεί αξίζουν πολλά περισσότερα από αυτά που ´τραβάς ´τα τελευταία χρόνια !🦁🦁🦁🙏🏻🙏🏻 Υ.Γ ´ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ´ εσας όλους που με είχατε 3 μήνες σε καραντίνα γιατι εστηνα και καλά αγώνες , όπως έπισης και τους 6 μήνες χωρίς να δούμε το χρωμα το χρήματος , ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ , ο θεός είναι ΜΕΓΑΛΟΣ και ΒΛΕΠΕΙ , όλοι θα πάρουν αυτό που τους αξίζει !

Share it