Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Τα συλλυπητήρια από τον χώρο του υγρού στίβου της Αλεξ/πολης για τον χαμό του 6χρονου Γιώργου

Θλίψη σε όλη την κοινωνία της Αλεξανδρούπολης έχει προκαλέσει ο άδικος χαμός του 6χρονου αθλητή των ΑΟ Θράκης & ΝΟΑ Γιώργου Κουλίση.

Με τη σειρά τους ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξ/πολης, ο Εθνικός και οι άνθρωποι του Δημοτικού Κολυμβητηρίου εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους:

Εθνικός

«Η έφορος, τα μέλη,οι προπονητές και όλος ο κόσμος από τον υγρό στίβο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι για την απρόσμενη και άδικη απώλεια του μικρού αθλητή της κολύμβησης και αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του μικρού κολυμβητή του ΝΟΑ Κουλίση Γεώργιου!

Ως ένδειξη συμπαράστασης στο πένθος, την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα μάθημα σε όλα τα τμήματα εκμάθησης της μικρής πισίνας».

ΟΦΘΑ

«Η οικογένεια του ΟΦΘΑ πενθεί για την απροσδόκητη απώλεια του μικρού αθλητή του ΝΟΑ Κουλίση Γεώργιου. 

Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του και στους οικείους του.

Ως ένδειξη πένθους, αύριο 12 Νοεμβρίου 2018 δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα μάθημα για τα τμήματα εκμάθησης της μικρής πισίνας».

Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης

«Λόγω του άδικου χαμού του μικρού κολυμβητή Γιώργου, σήμερα Δευτέρα 12 Νοεμβρίου δεν θα διεξαχθεί καμία προπόνηση στη μικρή πισίνα. 

Όλοι οι άνθρωποι του κολυμβητηρίου, εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Γιώργου».

 

Share it