Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Τα ζευγάρια της Τετάρτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας!

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η κλήρωση της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson για τη σεζόν 2024-25.

Την κλήρωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και τη διαδικασία ανέλυσε ο πρόεδρος της Υποεπιτροπής του Κυπέλλου Ελλάδας και μέλος της Επιτροπής Διοργανώσεων, Γιάννης Ρέτσας. Καλεσμένος ήταν ο κ. Νίκος Γκουλής, ο οποίος και διενήργησε την κλήρωση. Ο κ. Γκουλής έχει κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας ως παίκτης του ΟΦΗ  το 1987 (ΟΦΗ-Ηρακλής 1-1, 3-1 πέν.) και ήταν φιναλίστ στη διοργάνωση το 1990 (Ολυμπιακός-ΟΦΗ 4-2).

Στην κλήρωση που έγινε αναδείχθηκαν οι τέσσερις εκπρόσωποι της Γ’ Εθνικής θα κληθούν να παίξουν 2 ομάδες της Super League 2 και δύο με Super League 1. Ο Πανιώνιος που απέκλεισε τον Πανθρακικό θα παίξει ξανά εκτός με ομάδα Γ’ Εθνικής αυτή τη φορά στην Αθήνα με Νέα Ιωνία, ενώ η Ζάκυνθος που απέκλεισε τον Άρη Αβάτου θα παίξει εντός έδρας με τον Παναργειακό που είναι ομάδα της SL2. Η Καβάλα σε περίπτωση πρόκρισης με τον Αίγέα Πλωμαρίου, κέρδισε άνευ αγώνα τελικά τον Απόλλωνα Ευπαλίου, θα παίξει με τον Αστέρα Τρίπολης

Οι αγώνες της 4ης φάσης που είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου θα είναι μονοί και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και -αν χρειαστεί- πέναλτι.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της 4ης φάσης:

Εθνικός – Άρης

Κηφισιά – Λαμία

ΑΕΛ – Πανσερραϊκός

Αιγέας Πλωμαρίου /Καβάλα – Αστέρας Τρίπολης AKTOR

Ζάκυνθος – Παναργειακός

Λεβαδειακός – Ατρόμητος

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναχαϊκή

Αιγάλεω – Καμπανιακός

Διαγόρας – Athens Kallithea

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Βόλος

Νέα Ιωνία – Πανιώνιος

ΟΦΗ – Παναιτωλικός

Share it