Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Τέλος εποχής για Διοίκηση και Καλτσίδη στην Ασπίδα Πηγαδίων και αγωνία για την επόμενη μέρα!

Με την Ασπίδα Πηγαδίων να καταφέρνει να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Α’ κατηγορία ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, σε μια απόλυτα επιτυχημένη σεζόν στην επιστροφή του συλλόγου στην μεγάλη κατηγορία μετά το 2011.

Ωστόσο το φινάλε της σεζόν έφερε και σημαντικές διαφοροποιήσεις που αναμένεται να φέρουν ραγδαίες εξελίξεις στον σύλλογος. Καθώς ο Πρόεδρος Τριαντάφυλλος Γκάμπρας, ο Γραμματέας Ανδρέας Κοκολόγος και ο Γενικός Αρχηγός Θεόδωρος Γαβριηλίδης ανακοίνωσαν το τέλος της θητείας τους και την αποχώρηση από τον σύλλογο.

Ενώ παράλληλα την αποχώρηση του από τον πάγκο της ομάδας γνωστοποίησε και ο Φόρης Καλτσίδης, με τον οποίο στον πάγκο η Ασπίδα πανηγύρισε την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας και φυσικά την παραμονή της ομάδας στην επιστροφή της στην ελίτ του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου. Με τον πολύπειρο τεχνικό να γράφει χαρακτηριστικά: “Μετά από δύο ποδοσφαιρικές χρονιές ήρθε το τέλος της συνεργασίας με την Ασπίδα Πηγαδίων. Με απολογισμό ένα πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας και άνετη παραμονή στην Α’. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Τριαντάφυλλου Γκάμπρα, τους ποδοσφαιριστές και τον φροντιστή της ομάδας για όσα έχουμε καταφέρει. Να ζητήσω συγνώμη από όποιον αδίκησα”

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Διοίκηση του Τριαντάφυλλου Γκάμπρα αποχώρησε από την ομάδα αφήνοντας την ομάδα σε εξαιρετική κατάσταση με ένα γήπεδο στολίδι, μια ομάδα που στάθηκε εξαιρετικά στην μεγάλη κατηγορία αλλά και εισαγμένη στο Αθλητικό Μητρώο για ακόμα μια χρονιά. Πλέον το μεγάλο στοίχημα για την επόμενη μέρα είναι αν θα βρεθεί κάποιος Πηγαδιώτης η και μη να μπει μπροστά για να μπορέσει ο σύλλογος να συνεχίσει να υπάρχει με ήδη κάποιες συναντήσεις που έχουν γίνει στο χωριό να μην ήταν καρποφόρες και έτσι αγωνία μένει. Με την ελπίδα όσο πιο άμεσα γίνεται να βρεθεί λύση για τον ιστορικό σύλλογο

Share it