Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Συνεχίζει να στοχεύει ψηλά με Γιώργο Μυστρίδη στο τιμόνι η Αναγέννηση Παγουρίων

Προπονητής της Αναγέννησης Παγουρίων θα είναι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Γιώργος Μυστρίδης.

Ο πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με τη φανέλα του Πανθρακικού, έφτασε σε συμφωνία με τον πρόεδρο της Αναγέννησης Χρήστο Σταθάκη και θα βρίσκεται στον πάγκο των Παγουρίων και τη νέα σεζόν.

Ο “Μύστρο”, στον οποίο μάλιστα έχει απονεμηθεί το μετάλλιο «Αστυνομικού Αριστείου Ανδραγαθίας», στην πρώτη του χρονιά στον σύλλογο κατάφερε να τον οδηγήσει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, επίδοση που ισοφάρισε, τότε, την καλύτερη στην ιστορία του.

Πέρυσι έγινε το βήμα παραπάνω. Η Αναγέννηση, υπό τις οδηγίες του, ισοβάθμισε στην 4η θέση με τον Κομψάτο Πολυάνθου, ενώ έφτασε μια ανάσα από την πρώτη της πρόκριση σε Τελικό Κυπέλλου, χάνοντας εν τέλει στον 2ο ημιτελικό και στη διαδικασία των πέναλτι από την Ελπίδα Σαπών.

Φέτος στις τάξεις της Αναγέννησης στοχεύουν ακόμα ψηλότερα τόσο βαθμολογικά, όσο και στην πρόκριση στον Τελικό του Κυπέλλου. Άλλωστε στη συγκεκριμένη ομάδα απέδειξαν τις δύο περασμένες χρονιές, πως η σωστή και συστηματική δουλειά δεν αργεί να φέρει αποτελέσματα, με τα προαναφερθέντα να αποτελούν τους κυριότερους παράγοντες που επέφεραν την παραμονή του Μυστρίδη στον πάγκο του συλλόγου.

Τέλος να αναφέρουμε πως στην ποδοσφαιρική του καριέρα ο Γιώργος Μυστρίδης έχει αγωνιστεί επίσης σε Θρίαμβο Αθηνών, Αργυρούπολη, Έβρο Σουφίου, Ελπίδα Σαπών, ΠΑΟ Κοσμίου, Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, Δόξα Προσκυνητών, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Αετό Μίσχου και Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων, ενώ ως προπονητής έχει βρεθεί στους πάγκους των Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (ως παίκτης-προπονητής), ΠΑΟ Κοσμίου, Αετού Μίσχου και Ορφέα Ξυλαγανής.

Share it