Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Συνεχίζει εντυπωσιακά με τριπλό ξανθιώτικο χτύπημα ο Μακεδονικός Αγιάσματος!

Μετά τον Βασίλη Δόντσο ο νεοφώτιστος στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας, Μακεδονικός Αγιάσματος συνεχίζει να εντυπωσιάζει μεταγραφικά προχωρώντας στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών από την Ξάνθη, έχοντας όλοι τους όμως σημανντική προυπηρεσία στην Καβάλα.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Αγιάσματος απέκτησε από τον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου τον πρώην αμυντικό των ΑΟΞ και Αναγέννησης Θαλασσιάς, Κώστα Κουτίνη αλλά και τους Βασίλη Στεπανιάν και Ραφαήλ Σάββογλου που το τελευταίο εξάμηνο της σεζόν έπαιζαν στην Ασπίδα Ξάνθης όμως στο πρώτο μισό έπαιζαν στην Καβάλα με τον “Στέπα” να αγωνίζεται για τον Άρη Πηγών και τον “Ραφα” για το Χρυσοχώρι

Αν μη τι άλλο εντυπωσιακές κινήσεις για το Αγίασμα που δεν σταματά εδώ και αναμένεται και σε άλλες εντυπωσιακές κινήσεις τόσο από το Καβαλιώτικο αλλά και από την Ξάνθη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του SA αναμένεται η απόκτηση τουλάχιστον ακόμα τριών ξανθιωτών.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Μακεδονικού αναφέρουν:

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται θωρακίζοντας τα μετόπισθεν. Ένας ιδανικός συνδυασμός ευφυΐας και ταχύτητας που τον καθιστούν απροσπέλαστο στα αμυντικά του καθήκοντα. Ανίκητος στον αέρα, απόρθητος στα χαμηλά. Ο βράχος Κώστας Κουτίνης συνθέτει τη γραμμή Μαζινό του Μακεδονικού Αγιάσματος. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς.

Τα χαρακτηριστικά είναι εδώ και ηχούν σαν καμπάνα του Αη Γιώργη. Ένας προπονητής μέσα στις 4 γραμμές, ρυθμίζει ιδανικά την κυκλοφορία, το πνευμόνι, ένας ακούραστος εργάτης στη μεσαία γραμμή, ικανός στον αέρα, πατάει συχνά περιοχή και τον αισθάνεται η αντίπαλη άμυνα.
Φυσικά μιλάμε για τον Ραφαήλ Σάββογλου. Τον καλωσορίζουμε στο Μακεδονικό Αγιάσματος και του ευχόμαστε καλή επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς.

Σε γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η στελέχωση του Μακεδονικού Αγιάσματος. Νέο μέλος στην ομάδα μας ο Βασίλης Στεπανιάν , ποιοτικότατος ποδοσφαιριστής όπου με όπλα την εμπειρία του και την ικανότητα του με την μπάλα στα πόδια, ρυθμίζει το τέμπο του αγώνα και μοιάζει έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Μακεδονικού Αγιάσματος. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς.

Share it