Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Στο τεχνικό τιμ του Καραμπετάκη στην Καβάλα ο Τάσος Σιδερίδης!

Μια σημαντική προσθήκη στο τεχνικό της τιμ έκανε η Καβάλα ενόψει της συμμετοχής στην Super League 2 καθώς μετά του Γιώργο Αγγελίδη(βοηθός) και Νίκο Σουμουλίδη (προπονητής τερματοφυλάκων) προστίθεται και ο πολύπειρος Τάσος Σιδερίδης που αναλαμβάνει γυμναστής της ομάδας

Ο Τάσος Σιδερίδης γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου του 1970 στην Καβάλ. Σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Είναι κάτοχος πτυχίου UEFA Α’ έχει υπάρξει “μαθητής” του αείμνηστου Σάκη Δόκα.

Στη μακρά του καριέρα έχει συνεργαστεί με τον Παύλο Δερμιτζάκη τόσο στον Πανθρακικό, στον Πανσερραϊκό και στον ΟΦΗ, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2021-22 ήταν στο τιμ του Ατρομήτου με προπονητή τον Γιώργο Παράσχο, ενώ επί σειρά ετών ήταν στην ομάδα της Ξάνθης έχοντας συνεργαστεί τόσο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, όσο και με τον Μίλαν Ράσταβατς. Νωρίτερα είχε εργαστεί σαν προπονητής (Άρης Ζυγού, Πήγασος, Νέστος Χρισούπολης), σαν βοηθός προπονητή και γυμναστής στην ομάδα της Καβάλας, στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και ως υπεύθυνος φυσικής κατάστασης σε ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιο.

Η ανακοίνωση του ΑΟΚ αναφέρει:

Η Π.Α.Ε. Α.Ο.Καβάλα καλωσορίζει στις τάξεις της τον Καβαλιώτη Αναστάσιο Σιδερίδη, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από 16χρόνια! Ο Τάσος είναι ο νέος γυμναστής μας κι έχει σίγουρα ένα αξιόλογο βιογραφικό, καθώς έχει θητεύσει αρκετά χρόνια σε ομάδες της Superleague 1 και 2 (Πανσερραϊκός, ΟΦΗ , Ξάνθη, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννενα).

Τάσο welcome back! 🔵⚪️

Share it