Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν οι Κουμεντάκης & Τζούριτς!

Παίκτες του Ολυμπιακού θα είναι και τη νέα αγωνιστική περίοδο οι Ραφαήλ Κουμεντάκης & Δημήτρης Τζούριτς.

Ο Αλεξανδρουπολίτης Κουμεντάκης ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο, ενώ ο… Ορεστιάδιτης Τζούριτς έως το 2026.

Οι ανακοινώσεις:

Για Τζούριτς:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Τζούριτς. Ο διεθνής κεντρικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Δημήτρη Τζούριτς: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό, στην ομάδα που μεγάλωσα, που ανδρώθηκα. Εύχομαι να κατακτήσω κι άλλους τίτλους και να σταματήσω την καριέρα μου εδώ! Αλήθεια, αυτό εύχομαι. Τη σεζόν που έρχεται, εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς, να είναι μια χρονιά γεμάτη τίτλους, περισσότερους από όσους πήραμε πέρυσι και να κάνουμε ακόμα καλύτερη πορεία στο CEV Champions League».

Για Κουμεντάκη:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ραφαήλ Κουμεντάκη. Ο διεθνής ακραίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Ραφαήλ Κουμεντάκη: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που θα συνεχίσω στην ομάδα του Ολυμπιακού. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, κ. Μιχάλη Κουντούρη και τον τιμ μάνατζερ, κ. Νίκο Μαντούβαλο για την εμπιστοσύνη τους. Είναι τιμή για κάθε αθλητή να μένει τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό!

Οι στόχοι συνεχίζουν να είναι οι ίδιοι, σε Ελλάδα και Ευρώπη, πάντα υψηλοί. Ελπίζουμε, να έχουμε μια πάρα πολύ καλή χρονιά, όπως η προηγούμενη και ακόμα καλύτερη. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και τους συμπαίκτες μου. Πάμε δυνατά, να κατακτήσουμε όλους τους στόχους που έχουμε».

Share it