Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Στον ΑΠΣ Πανθρακικό συνεχίζει ο Δημήτρης Πουλακίδας!

Άλλη μια μεταγραφή ανακοίνωσε επίσημα ο ΑΠΣ Πανθρακικός, η οποία ακούει στο όνομα του Δημήτρη Πουλακίδα!

Ο νεαρός γκολκίπερ με καταγωγή από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας, που πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης με την Βιστωνίδα Κοπτερού, θα βρίσκεται από την νέα σεζόν κάτω από τα γκολπόστ του Πάνθραξ, με σκοπό να τον βοηθήσει να πετύχει τους νέους του στόχους. Ουσιαστικά επανέρχεται και δεν πρωτοεμφανίζεται με τα πράσινα, αφού πριν από μερικά χρόνια, κατά την έναρξη της ακαδημαϊκής του πορείας, αγωνιζόταν στην ομάδα Κ20 του Πανθρακικού!

Μάλιστα ο Πουλακίδας πέραν του αγωνιστικού θα έχει και επιπλέον ρόλους στον σύλλογο, τον οποίο και θα βοηθά σε νομικής φύσεως θέματα, λόγω και της αρμοδιότητάς του, ως απόφοιτος της Νομικής Κομοτηνής και της ιδιότητάς του στο Αθλητικό Δίκαιο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ήταν ο άνθρωπος που προλόγισε και παρουσίασε όσους θα απαρτίζουν τον νέο Πανθρακικό, κατά την συνέντευξη τύπου που παρατέθηκε, λέγοντας πως: “Σκοπός μας είναι ο Πανθρακικός να γίνει και πάλι ελκυστικός όπως παλιά, ο γονιός να φέρει το παιδί του στην ακαδημία, ο επιχειρηματίας να στηρίξει την ομάδα και γενικά η Κομοτηνή να θέλει τον Πανθρακικό!”

Η ανακοίνωση του ΑΠΣ Πανθρακικού: “Η οικογένεια του ΑΠΣ Πανθρακικός έχει τη χαρά να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Πουλακίδα Δημήτρη.

Ο Δημήτρης Πουλακίδας είναι γεννημένος το 1992 και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Επιστρέφει μετά από 8 χρόνια στην ομάδα της οποίας πρωτοφόρεσε τη φανέλα, όταν εγκαταστάθηκε στη Θράκη. Στη Θράκη εχει αγωνιστεί επίσης στην Ελπίδα Σαπών, ΠΑΟΚ Κοσμίου, Αστέρα Αιγείρου, Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων, Δόξα Προσκυνητών, Ορφέα Ξυλαγανής και Βιστωνίδα Κοπτερού ενώ ήταν και μέλος της Region’s το 2014.”

Share it