Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Στον Έβρο ο Τεχνικός Διευθυντής των εθνικών ομάδων Κώστας Κωνσταντινίδης (+photos)

Στον Έβρο βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο Τεχνικός Διευθυντής των εθνικών ομάδων της Ελλάδας Κώστας Κωνσταντινίδης. 

Ο Εβρίτης στην καταγωγή (από Λεπτή και Νεοχώρι Ορεστιάδας) Τεχνικός Διευθυντής, παρακολούθησε προπόνηση των Κ17 και Κ15 της ΕΠΣ Έβρου στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας Alana στην Αλεξανδρούπολη. Μαζί του ήταν ο προπονητής της Κ19 της Εθνικής Αναστάσιο Θέο. Παρόντες ήταν φυσικά οι ενωσιακοί προπονητές του Έβρου Γιώργος Αραμπατζής & Τάκης Λαμπίδης, καθώς και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου Κώστας Αλεξόπουλος.

Ο κ. Κωνσταντινίδης κατά την επίσκεψη του στο νομό, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Έβρου Παντελή Χατζημαρινάκη, ο οποίος θυμίζουμε ότι είναι μέλος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ. Πρόκειται για μία σημαντική επίσκεψη που δείχνει την σημασία που δίνει ΕΠΣ Έβρου στο αναπτυξιακό κομμάτι. Το γεγονός μάλιστα ότι ο Τεχνικός Διευθυντής των εθνικών ομάδων βρέθηκε αποκλειστικά στον Έβρο και δεν επισκέφθηκε άλλους κοντινούς νομούς, κάνει ακόμη πιο σημαντική την παρουσία του.

Παράλληλα, είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, o οποίος ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο προφίλ του στο facebook με σχόλιο: “Πάντα έχει ενδιαφέρον η συζήτηση για θέματα ποδοσφαίρου, με τον Τεχνικό Διευθυντή των Εθνικών μας Ομάδων Κώστα Κωνσταντινίδη”.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του κ. Κωνσταντινίδη στις προπονήσεις της Μεικτής Νέων και της Μεικτής Παίδων του Έβρου:

Share it