Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Στις 17 Φεβρουαρίου η Τακτική Γενική Συνέλευση & οι εκλογές για νέο Πρόεδρο και Δ.Σ. στην ΕΠΣ Ξάνθης!

Γνωστή έγινε η ημερομηνία που θα γίνει τόσο η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Ξάνθης όσο και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου, μετά την απόφαση του Γιώργου Πανίδη να αποσυρθεί, αλλά και νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η διαδικασία θα γίνει στις 17 Φεβρουαρίου του 2023 στις 19:00, με τη μόνη υποψηφιότητα για την θέση του Προέδρου που έχει γίνει επίσημα γνωστή να είναι αυτή του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης, Γιάννη Δαλακούρα που έχοντας την στήριξη του Γιώργου Πανίδη και της μεγάλης πλειοψηφίας(7/9) των υπόλοιπων Μελών του Δ.Σ. όπως και της μεγάλης πλειονότητας των ομάδων θα διεκδικήσει την Προεδρία.

http://

Άλλωστε μιλάμε για ένα πρόσωπο μεγάλης αποδοχής από τους συλλόγους της Ένωσης που βλέπουν στο πρόσωπο του Γιάννη Δαλακούρα έναν εξαιρετικά ορεξάτο παράγοντα για προσφορά στο τοπικό της Ξάνθης, κάτι που απέδειξε στις δύο θητείες του ως Γενικός Γραμματέας ενώ έχει αποκτήσει μεγάλη αποδοχή και στην Ομοσπονδία.

Αξίζει να τονίσουμε πως ήδη έχουν συνταχθεί στο πλευρό του ενόψει των επερχόμενων εκλογών οι Γιώργος Τριάντης, Αθανάσιος Κατσαρός, Ειρήνη Γαλαχουσίδου, Χασάν Νουρί Ογλου Γιώργος Κερμενίδης, Γιάννης Πιστόλας και Γιάννης Παπατζής ενώ αναμένεται να έχει στο πλευρό του ακόμα 5-6 άτομα που θα κάνουν πολύ θετική αίσθηση με τον ίδιο να πιστώνεται το γεγονός πως έπεισε πρόσωπα ικανά για προσφορά να μετάσχουν στην διαδικασία, άλλωστε στόχος του ίδιου και των συνυποψηφίων του είναι η βελτίωση των δεδομένων στην ΕΠΣ Ξάνθης και τα τοπικά πρωταθλήματα αλλά και η ισχυρότερη παρουσία της στα κέντρα αποφάσεων.

Το επόμενο διάστημα, έχοντας μπει πλέον σε εκλογικούς ρυθμούς αναμένεται να φανεί αν για την θέση του Προέδρου θα υπάρχει επίσημα και άλλη υποψηφιότητα, όπως φυσικά και για τις θέσεις του Δ.Σ.

Αναλυτικά η ενημέρωση αναφέρει:

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ έχοντας υπόψη :

α) Τις διατάξεις του καταστατικού της, την αθλητική νομοθεσία και την από 27-12-2022 απόφαση του Δ/Σ αυτής

Σ Υ Γ Κ Α Λ Ε Ι

Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων – μελών της, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17-02-2023 και ώρα 7 μ.μ, στην αίθουσα συσκέψεων του ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ LE CHALET, με τα παρακάτω θέματα :

1.– ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ – ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΑΡΤΙΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ

2.– ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΙΩΝ (3) ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟΓΡΑΦΩΝ

3.– ΕKΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

  1. –ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

5.– ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

6.– ΕΚΘΕΣΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

7.– ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

8.– ΕΚΘΕΣΗ – ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2023

  1. – ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

10.– ΕΚΛΟΓΗ ΔΥΟ (2) ΜΕΛΩΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ) ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

11.- ΜΥΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, ΜΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΚΑ (10) ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΡΙΩΝ (3) ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ.

Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία η Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί χωρίς άλλη πρόσκληση, την ίδια ημέρα και ώρα 8 μμ στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος καταστατικού.

Θα ακολουθήσει ειδικό έγγραφο της Ε.Π.Σ. ΞΑΝΘΗΣ με τις οδηγίες για τη συμμετοχή και εκπροσώπηση των σωματείων – μελών.

Share it