Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Στηρίζει Λιόλιο αλλά δεν θα κατέβει στις εκλογές τις ΕΟΚ ο Νίκος Νικολόπουλος!

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ και πρώην Πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Νίκος Νικολόπουλος, ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, τονίζοντας ωστόσο ότι συνεχίζει να στηρίζει τον Βαγγέλη Λιόλιο και το έργο του.

Αναλυτικά ο Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε:

“Δίπλα στην προσπάθεια της νέας διοίκησης Λιόλιου για ακόμα καλύτερες μέρες του μπάσκετ

Μετά από 3 δημιουργικά χρόνια από τη θέση του Γενικού Γραμματέα της ΕΟΚ, αφιερώνοντας χρόνο και ενέργεια για τη βελτίωση και την ανάκαμψη του Ελληνικού μπάσκετ θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες και τους παράγοντες που συνεργάστηκα.

Δυστυχώς προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι με εμποδίζουν στο να είμαι και πάλι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές για μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ. Θα είμαι όμως κοντά, σε ότι χρειαστεί τόσο μέχρι τις εκλογές όσο και μετά, για να προσφέρω ότι μπορώ και ο,τι μου ζητηθεί. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι η νέα διοίκηση υπό την Προεδρεία του Βαγγέλη Λιόλιου με παλιά και νέα μέλη, που θα εκλεγούν μαζί του θα συνεχίσουν να εργάζονται για την ανάκαμψη και για ακόμη καλύτερες μέρες του μπασκετ στην Ελλάδα.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδίας “.

Share it