Search

Στην πρώτη εξάδα των σκόρερ της Γ’ Εθνικής ο Γιώργος Ρουμπιές!

Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με την ΕΠΟ να δημοσιεύει τους τοπ σκόρερ των τεσσάρων ομίλων, με τον Γιώργο Ρουμπιέ του Πανθρακικού να φιγουράρει με 13 γκολ στην πρώτη εξάδα.

Να σημειώσουμε μάλιστα πως ο επιθετικός των “πράσινων” ήταν μαζί με τον Κέρι του Πιερικού οι μοναδικοί της λίστας που σκόραραν το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ενώ στην πρώτη εξάδα από τον 1ο όμιλο μαζί με τον Ρουμπιέ είναι και ο Λάζαρος Τζελίδης της Αμμουδιάς ενώ τρίτος παραμένει παρότι έφυγε τον Γενάρη από την Χρυσούπολη για την Ηλιούπολη στην SL2 ο Φράνκο Σέα.

Διψήφιος να σημειώσουμε πως είναι και ο Απόστολος Σαραντίδης(φωτο πανω) με την Εβρίτη φορ του Πανθρακικού να έχει πετύχει 10 τέρματα

Στην κορυφή των σκόρερ είναι ο 29χρονος επιθετικό του Εθνικού, Θέμης Ποτουρίδης με τον Φλόρενς Κέρι του Πιερικού να είναι στην δεύτερη θέση με 17 γκολ .

Αναλυτικά οι πρώτοι σκόρερ σύμφωνα με την ΕΠΟ:
1. Θεμιστοκλής Ποτουρίδης (Εθνικός Πειραιά) 18
2. Κέρι Φλόρενς (Πιερικός) 17

3. Φράνκο Σέα (Νέστος, αποχώρησε τον Ιανουάριο) 16
4. Απόστολος Τσιούνης (Αμβρακικός) 15
5. Ανδρέας Τσίπρας (Ηλυσιακός) 14
6. Γιώργος Ρουμπιές (Πανθρακικός) 13

7. Λάζαρος Τζελίδης (Ηρακλής Αμμουδιάς) 13
8. Βαγγέλης Μακρής (Ζάκυνθος) 13
9. Γιώργος Τσόφλιος (Αστέρας Σταυρού) 12.

Share it