Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Στην εκπνοή δέχτηκε το “σοκ” της ισοφάρισης από ΠΑΟΚ Κρηστώνης ο Άρης Αβάτου!(pics)

Μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες έχασε ο Άρης Αβάτου που αν και προηγήθηκε και είχε αρκετές σημαντικές ευκαιρίες να “καθαρίσει” το ματς και στην εκπνοή του αγώνα δέχτηκαν την ισοφάριση.

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 1′ απώλεσε την πρώτη καλή στιγμή με τον Αναγνωστόπουλο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισορροπήσουν γρήγορα το ματς και στο 11′ απείλησαν με σουτ του Ευθυμιάδη αναγκάζοντας τον Νταφόπουλο σε διπλή επέμβαση.

Μετά τις δύο γρήγορες ευκαιρίες ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, όμως με την συμπλήρωση του ημίωρου ο Σμπανίδης κινήθηκε ταχύτατα εντός περιοχής αναγκάζοντας τον Μουρατίδη να τον ανατρέψει  με τον ρέφερι Κωστούλα που ήταν κοντά να υποδεικνύει άμεσα την παράβαση, το πέναλτι ανέλαβε ο Ευθύμης Τσάπαρης που ευστόχησε για το 1-0.

Ακολούθησαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για τον Άρη Αβάτου που θα μπορούσε να κλειδώσει τη νίκη, όμως στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους και μετά από φάουλ του Αναγνωστόπουλου και κεφαλιά ασίστ του Λεωντσάκου ο Αραμπατζής βρέθηκε σε θέση βολής όμως το σουτ του δεν ήταν δυνατό και ο Μουρατίδης μπλόκαρε. Ενώ στο 50′ μετά από γέμισμα του Τσάπαρη και νέα κεφαλιά ασίστ του Λεωντσάκου ο Αραμπατζής προσπάθησε να πάρει την κεφαλιά που μπλόκαρε ο Μουρατίδης προλαβαίνοντας και τον Σαμπανίδη που προσπάθησε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 53′ η ομάδα του Αβάτου είχε νέα μεγάλη φάση όντα μετά από ασίστ του Σαμπανίδη ο Αναγνωστόπουλος έπιασε το σουτ όμως ο Μουρατίδης έκανε ακόμα μια σημαντική επέμβαση, με την αντίδραση των φιλοξενούμενων να έρχεται στο 58′ όμως το σουτ του Αγαθαγγελίδη δεν βρήκε στόχο

Μετά το 60′ ο ρυθμός έπεσε πολύ με συνεχείς διακοπές, για τραυματισμούς και αλλαγές και ενώ όλα έδειχναν πως το φινάλε θα βρει τους ξανθιώτες να πανηγυρίζουν μια πολύ σημαντική νίκη, φτάσαμε στο 93′ όταν σε μια ανύποπτη φάση ο Ρωμανίδης βρέθηκε εντός περιοχής και με καλό κοντρόλ βρήκε κενό πλασάροντας για το 1-1! Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους φιλοξενούμενους και έφερε παγωμάρα στους γηπεδούχους που δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως χάθηκε αυτή η νίκη.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Άρης Αβάτου έφτασε τους 14 βαθμούς και πλέον ακολουθεί η δύσκολη έξοδος στην Κομοτηνή με Πανθρακικό. Από την άλλη η ομάδα της Κρηστώνης με αυτό τον βαθμό έφτασε τους 8 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσει τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Αριστοτέλης Κωστούλας της ΕΠΣ Άρτας, με βοηθούς τον Κατσαντούρα της ΕΠΣ Έβρου και την Σιώνη της ΕΠΣ Θράκης.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Χασάνογλου, Λεωντσάκος, Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Ψεμματάς, Τσάπαρης, Σαμπανίδης, Αραμπατζής(60′ Θεοδωρόπουλος), Αναγνωστόπουλος, Θεολόγου(60′ Παπαχρήστου)

ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ(Παμπορίδης): Μουρατίδης, Μαυροκεφαλίδης, Κυριακίδης(84′ Παπαδόπουλος Κ.), Ευθυμιάδης, Χατζηασλανίδης, Αγαθαγγελίδης, Τριφηνόπουλος(58′ Ρωμανίδης), Αϊβάζης, Σακαλίδης, Παυλίδης(58′ Παβλόφ), Χατζηλιάδης, Μουρατίδης(78′ Τριανταφυλλίδης)

Share it