Τα Χρυσά κορίτσια του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ που κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις στο ΟΠΕΝ U15 και U19 με χρηματικό έπαθλο στη Λιβαδειά Κρομμύδα Παναγιώτα και Τσατσάκη Αθανασία κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα!
Η πολύ καλή αγωνιστική εικόνα των κοριτσιών τους έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστούν με τα γαλανόλευκα χρώματα όχι μόνο του ΕΘΝΙΚΟΥ αλλά της ΕΘΝΙΚΗΣ! Η Τσατσάκη Αθανασία κλήθηκε ως μέλος της Εθνικής στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα U15 στη Ρουμανία ως πρώτη αναπληρωματική και η Κρομμύδα Παναγιώτα θα αγωνιστεί στις Κανάριους Νήσους στην Ισπανία για 10 μέρες 27/11-06/12 στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U17.
Υπενθυμίζεται πως η Κρομμύδα εκτός από το Διπλό με συμπαίκτρια τη Γκιόκα Ζωή από τη Θήβα, κατέκτησε με τον συμπαίκτη της Βραχιώλια Γιάννη και το χάλκινο μετάλλιο, ενώ η Φουτζιτζή Χρυσάνθη με την Τσατσάκη Αθανασία κατέκτησαν το χρυσό στο Διπλό. Η Τσατσάκη Αθανασία με συμπαίκτη τον Μουντουλάρη Νίκο του Ρούπελ κατέκτησαν και το χάλκινο μετάλλιο στο Μικτό.
Ο Εθνικός αναφέρει:
Ευχόμαστε στις αθλήτριές μας Καλούς Αγώνες και Καλή συνέχεια στην αθλητική και όχι μόνο πορεία τους! Συγχαρητήρια στον προπονητή του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΝΤΙΠΤΕΡΙΣΗ – BADMINTON για τις επιτυχίες των αθλητών του και για αυτές που ακολουθούν!