Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Στην Α’ ΕΠΣ Θράκης η δεύτερη ομάδα του Πανθρακικού μετά τη συμφωνία με τις Ελπίδες Κομοτηνής

Σε μια εποικοδομητική συμφωνία με τις Ελπίδες Κομοτηνής προχώρησε η διοίκηση του Πανθρακικού.

Συγκεκριμένα μετά και την αρνητική απάντηση που έλαβαν από την Super League, αν και όχι επίσημα ακόμα, οι άνθρωποι του Πανθρακικού, έφτασαν σε μια πολύ σημαντική συμφωνία, με γνώμονα τη συνεχή πρόοδο των τμημάτων υποδομής του.

Έτσι από τη νέα σεζόν ο Πανθρακικός Β’ θα αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΣ Θράκης, ουσιαστικά στη θέση των Ελπίδων Κομοτηνής, με σκοπό τα παιδιά των ακαδημιών να αποκτήσουν ακόμα περισσότερες αγωνιστικές εμπειρίες.

Δεν είναι ακόμα πλήρως ξεκάθαρο εάν η ομάδα θα αγωνίζεται με το όνομα των Ελπίδων Κομοτηνής, ή με αυτό του Πανθρακικού, αν και το πρώτο σενάριο φαντάζει πιο λογικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανθρακικού:

“Με γνώμονα την διάθεση μας για διαρκή πρόοδο των ακαδημιών μας και ανάδειξη ποδοσφαιριστών μέσα από την δεύτερη μας ομάδα, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως μετά από μια σειρά συναντήσεων επήλθε συμφωνία με την διοίκηση των Ελπίδων Κομοτηνής και από τη σεζόν 2023/24, ο Πανθρακικός Β’ θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Ευχαριστούμε την διοίκηση των Ελπίδων Κομοτηνής και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Χουσεϊν Χουσεΐν!
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα παιδιά του Πανθρακικού Β’ θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο με στόχο να αποκτήσουν αγωνιστικές παραστάσεις υψηλού επιπέδου!
Τα καλύτερα είναι μπροστά…”

Share it