Στην Αλεξανδρούπολη βρίσκονται για προετοιμασία 28 κολυμβητές/τριες που συμμετέχουν σε κλιμάκιο Προπονητικής Προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης.
Οι κολυμβητές αυτοί θα προπονούνται στο κολυμβητήριο έως τις 19 Απριλίου, ενώ θα λάβουν μέρος και στους διεθνείς κολυμβητικούς αγώνες ΦΑΡΟΣ – ΕΛΕΝΑ ΣΑΪΡΗ 2026 που διοργανώνουν ΟΦΘΑ και Δήμος Αλεξανδρούπολης. Η διοργάνωση περιλαμβάνεται στη λίστα των αγώνων πρόκρισης από την World Aquatics και την European Aquatics για όλες τις διεθνείς διοργανώσεις καθώς και για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.
Οι αθλητές που ταξίδεψαν στην Αλεξανδρούπολη είναι οι εξής:
ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ: Νεφέλη Μπιλανάκου.
ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ: Δανιήλ Γιουρτζίδης, Κων/νος Εγγλεζάκης, Ευφροσύνη Μεγαλοοικονόμου, Γιάννης Πετράκης.
ΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ: Στέργιος Καρβονίδης.
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Δημήτρης-Παναγιώτης Αγγουράς.
ΚΕ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σοφία Καραγιαννάκη.
ΝΗΡΕΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Τερέζα Κουρτέση.
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Ναταλία Βαγγοπούλου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ: Φίλιππος Ανδριαδάκης, Παναγιώτης Βλαχογιαννάκος, Χρήστος-Ιωάννης Διαμαντής, Στέργιος-Μάριος Μπίλας, Ευάγγελος-Εφραίμ Ντούμας, Νικόλας Παπαθεοδώρου, Δέσποινα Πυρίλη, Κωνσταντής Χουρδάκης.
ΠΑΟΚ: Χρήστος Δημανόπουλος, Βασίλης Κακουλάκης, Νίκος Κακουλάκης.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ: Δημήτρης-Ιάσων Βούλας, Ιωάννης-Φίλιππος Βούλας, Βασίλης Χάρα.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ: Γαρυφαλλιά Χαροκόπου.
ΤΡΙΤΩΝΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Γιάννης Παντέρης.
ΩΡΙΟΝΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αντώνης Σερζετάκης, Ειρήνη Ψαρουδάκη.
Τους συνοδεύουν οι προπονητές: Άκης Οικονόμου, Νίκος Φλεριανός, Φανή Γαρίνη, Αντώνης Μήλας, Γιάννης Μηλιδάκης, Βασιλεία Μπακούση, Κωνσταντίνος Φιλίκας, και η φυσιοθεραπεύτρια, Έφη Βούλγαρη.