Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Στα σημεία έχασαν την πρόκριση στον τελικό Τζελέπης & Γκατσιούδης, μεγάλη μάχη και από Κανοτζιάν στην πρώτη μέρα του Ευρωπαϊκού Κ18!

Μπορεί να μην κατάφεραν να περάσουν σε τελικούς όμως και οι τρεις Θρακιώτες που αγωνίστηκαν στην πρώτη μέρα του Ευρωπαϊκού κατέβαλαν εξαιρετικές προσπάθειες με τον Κομοτηναίο, Σαράντη Τζελέπη να χάνει στην ισοβαθμία την πρόκριση στον τελικό, τον Εβρίτη Γρηγόρη Γκατσιούδη για δύο θέσεις να μένει εκτός τελικού, ενώ και ο επίσης Εβρίτης Βαλάντης Κανοτζιάν έδωσε μεγάλη μάχη αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί μένοντας 16ος σε έναν δυνατό αγώνα

Ο Σαράντης Τζελέπης έχασε τον τελικό για μία μόνο θέση. Ολοκλήρωσε 13ος και αγωνιζόμενος στο δεύτερο γκρουπ ήταν αντιμέτωπος με καθυστέρηση και αναμονή λόγω προβλημάτων στις μετρήσεις. Η πρόκριση κρίθηκε στα 6.97 και ο Σαράντης Τζελέπης έμεινε έξω λόγω χειρότερης δεύτερης προσπάθειας (6.83 έναντι 6.80) σε σχέση με τον Ούγγρο Μπέντσε Πούτσαϊ.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ 2024 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Κ-18 / 1η ΗΜΕΡΑ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Σαράντης Τζελέπης: «Αισθάνομαι άτυχος γιατί για μία θέση δεν πέρασα στον τελικό. Με τον 12ο είχαμε την ίδια επίδοση, αλλά είχε δεύτερο καλύτερο άλμα. Ήταν δύσκολος αγώνας, με τεράστια αναμονή και προβλήματα στις μετρήσεις. Ήταν δύσκολο για όλους και δεν ήμουν κατάλληλα προετοιμασμένος με αυτή την εξέλιξη. Ήμουν σβηστός. Στο τελευταίο άλμα ήμουν καλά αλλά τελικά ήμουν άκυρος. Δεν ήταν κάτι απίθανο ο τελικός, καθώς με 7.10μ θα περνούσα και είναι μία επίδοση που την βγάζω εύκολα πλέον».

ΣΛΟΒΑΚΙΑ 2024 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Κ-18 / 1η ΗΜΕΡΑ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Για δύο θέσεις έχασε τον τελικό ο Γρηγόρης Γκατσιούδης. Ο Εβρίτης ακοντιστής είχε μεγαλύτερη βολή στα 57.55μ και έτσι κατέλαβε την 14η θέση. O Γρηγόρης Γκατσιούδης ξεκίνησε με 53.49 και στη δεύτερη βολή του έριξε 52.07, ενώ στην τρίτη στα 57,55 όμως χρειαζόταν σχεδόν 60μέτρα για να προκριθεί.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ 2024 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Κ-18 / 1η ΗΜΕΡΑ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Το όριο για τον τελικό είναι 58.00μ και ο Χρυσοβαλάντης Κανοτζιάν έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για να έρθει η πρόκριση. Οι δύο πρώτες του βολές ήταν άκυρες και στην τρίτη έστειλε τον δίσκο του στα 47.20μ. Οι ικανότητές του είναι για μεγαλύτερες επιδόσεις αφού έχει ατομικό ρεκόρ 53.69μ. Με την ολοκλήρωση και των δύο γκρουπ κατέκτησε την 16η θέση. Το όριο έπιασαν μονάχα τρεις αθλητές

Και στην δεύτερη μέρα έχουμε Θρακιώτικο ενδιαφέρον με τους δύο Ξανθιώτες, Στυλιανή Ορφανίδη και Κωνσταντίνο Λαζάκη να αγωνίζονται στα προκριματικά των 200μέτρων.

Share it