Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Στα “πράσινα” του Πανθρακικού ο δις πρωταθλητής ΕΠΣ Θράκης, Θεόδωρος Κατσαούνης!

Μετά την απόκτηση των έμπειρων Μουμίν, Σαραντίδη, Καρατάσιου και Καραγιάννη ο Πανθρακικός ξεκίνα την ενίσχυση των νεαρών παικτών με μέλλον από έναν Κομοτηναίο που μάλιστα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με την φανέλα του Πανθρακικού

Ο λόγος για τον επί δύο σερί χρόνια πρωταθλητή της Α’ ΕΠΣ Θράκης με τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Θεόδωρο Κατσαούνη που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε δύο θητείες στον ΑΟΞ. Ο οποίος πάντως από πέρσι λάμβανε μέρος στις προπονήσεις του Πανθρακικού και ουσιαστικά είχαν μπει οι βάσεις για την μετακίνηση του στους “πράσινους”

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Θεόδωρου Κατσαούνη, ο οποίος αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία στη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου κατακτώντας πρωταθλήματα έχοντας σημαντικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων.

Ο Θοδωρής, γεννημένος στις 08/03/2007, αγωνίζεται ως αμυντικός και εκτός από την ομάδα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου αγωνίστηκε στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής και στην Κ15 του ΑΟ Ξάνθης.

Ευχόμαστε στον Θεόδωρο καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και πολλές «Πανθρακικές» επιτυχίες! #Panthrax #Family #United_We_Stand #United_We_Can

Share it