Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης ο Παύλος Μελάς Κουτσού σε ένα επεισοδιακό ματς με Ζυγό!(+pics)

Σε ένα ματς γεμάτο ένταση, ειδικότερα στο φινάλε του αγώνα, ο Παύλος Μελάς Κουτσού επικράτησε 1-0 του Ηρακλή Ζυγού παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου “δια πυρός και σιδήρου”. Αρκετά σημεία έντασης στο παιχνίδι που έληξε με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν έξαλλα την πρόκριση και από την άλλη στον Ηρακλή επικρατούσε απογοήτευση για τον αποκλεισμό και εκνευρισμός.

Μπορεί στο πρώτο 20λεπτο το ματς να μην είχε σημαντικές φάσεις αλλά είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι με πολύ πάθος από τους παίκτες και των δύο ομάδων. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε από το μακρινό σουτ του Ισκελή που μπλόκαρε ο Λαπαδώνης με την απάντηση από πλευράς Κουτσού να έρχεται με την εκτέλεση φάουλ του Στεπανιάν που έδιωξε σε κόρνερ ο Κουρτίδης

Στο 30′ ο Μίλκογλου ανετράπη εντός περιοχής με τον ρέφερι του αγώνα που ήταν κοντά στην φάση να σημειώνει άμεσα την παράβαση δείχνοντας και κίτρινη κάρτα στον Μελετιάδη, την εκτέλεση ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Τυριάκης που ευστόχησε για το 1-0

Η ομάδα του Ζυγού προσπάθησε να αντιδράσει πριν το φινάλε του πρώτου μέρους παίρνοντας την κατοχή και πιέζοντας την γηπεδούχο ομάδα, έχοντας και μια καλή στιγμή στο 38′ με σουτ του Ιγνατιάδη που μπλόκαρε σταθερά ο Λαπαδώνης. Με την άμυνα του Κουτσού να στέκεται εξαιρετικά στην πίεση των φιλοξενούμενων μην επιτρέποντας τους άλλη σημαντική στιγμή μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη το ματς απέκτησε από νωρίς άγρια ομορφιά με την μπάλα να παίζεται πάνω κάτω, με τους παίκτες του Ηρακλή μετά την τριπλή αλλαγή που έγινε να πιέζουν για την ισοφάριση και ο Παύλος Μελάς με εξαιρετικές αντεπιθέσεις να προσπαθεί να “καθαρίσει’ το ματς”.

Στο 75′ ο Ηρακλής άγγιξε το γκολ της ισοφάρισης όμως ο Λαπαδώνης έκανε σπουδαία διπλή επέμβαση  σε σουτ του Στέλιου Κωφίδη. Στο 82′ ο Ηρακλής Ζυγού ζήτησε πέναλτι σε τράβηγμα του Ορφανίδη εντός περιοχής με τον ρέφερι να δείχνει “παίζεται” προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση των φιλοξενούμενων που έφερε ως αποτέλεσμα την αποβολή με απευθείας κόκκινη του Λάζαρου Ορφανίδη λόγω διαμαρτυριών ενώ αποβλήθηκε από τον πάγκο ο Κυριάκος Κωφίδης επίσης για διαμαρτυρία.

Στα τελευταία λεπτά το ματς είχε πολύ ένταση και ελάχιστο ποδόσφαιρο, με τον ρέφερι να μοιράζει αποβολές, ανάμεσα τους και ο προπονητής του Ηρακλή, Άγγελος Χασιώτης. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Δεληωρίδης από το Κουτσό για αντεγκλήσεις με αντίπαλο παίκτη.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε παίκτες, διοίκηση και φιλάθλους του Παύλου Μελά να πανηγυρίζουν έξαλλα την πρόκριση, με τον προπονητή Χρήστο Σαμαρά να αποθεώνει τους παίκτες του για την πρόκριση αλλά κυρίως την ψυχωμένη παρουσία τους στο παιχνίδι. Ενώ τα συγχαρητήρια τους έλαβαν και από τον φίλο και υποστηρικτή της ομάδας, Ανδρέα Γκλαβίνη που μάλιστα στο φινάλε του αγώνα μίλησε στα αποδυτήρια της ομάδας μοιράζοντας συγχαρητήρια για την πρόκριση

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Θόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους Γιώργο Χρυσέλη και Στράτο Σάββογλου

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥ(Χρ. Σαμαράς): Λαπαδώνης, Σαμαράς, Σεβδίλης Ν., Τυριάκης, Στεπανιάν(78′ Σεβαστάκης), Δεληωρίδης, Τεφήκογλου(34′ λ.τρ. Μπιζάνης, 46′ λ.τρ. Θώμογλου), Κοψαλίδης, Αβερόπουλος(59′ Θαμνίδης), Μίλκογλου(78′ Γεωργιάδης), Μουστάκης

ΗΡΑΛΗΣ ΖΥΓΟΥ(Αγγ. Χασιώτης): Κουρτίδης Φ., Τενεκές, Ιγνατιάδης, Μελετιάδης(46′ Δρόσος Ι.), Μπαλάσης, Μπογιατζόπουλος Αν., Βαλαβάνης, Μπογιατζόπουλος Γ., Ισκελής(46′ Δρόσος Ελ.), Ορφανίδης, Κωφίδης Κ.(46′ Κωφίδης Στ.)

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it