Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Σοκ στην Θράκη, πρώην παίκτης Ορφέα Ξάνθης & Δόξας Σώστη ο 31χρονος που έχασε την ζωή του στο γήπεδο της ΑΕΚ!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του 31χρονου Κωνσταντίνου Δημόπουλου. Ο νεαρός βρισκόταν την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια για να δει τον αγώνα της αγαπημένης του ΑΕΚ με την Κηφισιά.

Ο Κωνσταντίνος ζούσε τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό, και πιο συγκεκριμένα στο Λονδίνο. Είχε σπουδάσει στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Ασχολούνταν απο μικρό παιδί με τον αθλητισμό, παίζοντας ως τερματοφύλακας μάλιστα στην Θράκη αγωνίστηκε για μια χρονιά στον Ορφέα Ξάνθης και μετά για όσο καιρό ήταν στην Κομοτηνή φόρεσε τα χρώματα του αγαπημένου του Δόξα Σώστη.

Μάλιστα στην Δόξα δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι έγινε με χαρακτηριστικό το ποστ της ομάδας ” Δεν το χωράει ο νους μας.Δεν μπορούμε να το δεχτούμε.Το παιδί μας, ο Κωστάκης μας, ο Τζί μας, ο λεβέντης μας”

Να σημειωθεί ότι το δυστυχές συμβάν έγινε πριν ανοίξουν οι θύρες, σε ακτίνα τουλάχιστον 200 μέτρων από το γήπεδο. Δεδομένου όμως ότι η «Ένωση» έχει και μεγάλο αριθμό διασωστών, όταν έγινε γνωστό, έσπευσαν να βοηθήσουν μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες της ΑΕΚ παρείχαν στον άτυχο άνδρα τις πρώτες βοήθειες, εν συνεχεία τον πήρε το ασθενοφόρο, ωστόσο κατόπιν δυστυχώς εξέπνευσε.

Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του.

Share it