Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Σημαντικές διακρίσεις και πρωτιές για TKD Κομοτηνής στα Πανελλήνια Παγκρατίου, διελκυστίνδας & MMA

Ο αθλητικός όμιλος γυμναστικής TKD Κομοτηνής συμμετείχε με 9 αθλητές στο 27Ο πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκρατίου αθλήματος που διεξήχθη στον Άγιο Κωνσταντίνο. Συνολικά κέρδισε 17 μετάλλια, με 11 χρυσά, 4 ασημένια και 2 χάλκινα.

Οι διακρίσεις του τον κατέταξαν στην 5η θέση της πανελλήνιας κατάταξης. Οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν οι Γιώργος Τσελεκίδης, Αγγελίνα Τσελεκίδη, Άρης Κονίαν, Αλέξανδρος Σαργκισίδης, Άγγελος Σαργκισίδης, Στέργιος Κατσίκας, Πηνελόπη Κενανίδη, Ανδριαννός Κενανίδης και Φωτεινή Αντωνιάδη.


Πρώτη θέση στο 1ο πανελλήνιο κύπελλο διελκυστίνδας

Στις 18 Μαρτίου διεξήχθη και το 1ο πανελλήνιο κύπελλο διελκυστίνδας (αγγλ. Tug-of-War), με την ομάδα της Κομοτηνής να το κατακτά. Πρόκειται για παιχνίδι ανταγωνισμού με σχοινί ή άλλο μηχανισμό, στα άκρα του οποίου βρίσκονται αντίπαλα άτομα ή ομάδες που προσπαθούν, τραβώντας το σχοινί ή το μηχανισμό, να παρασύρουν τον αντίπαλο προς το μέρος τους. Το άθλημα πλέον αναγνωρίστηκε και επίσημα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Δεύτερη θέση στο 1ο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΜΜΑ (πάλης)

Ο αθλητικός όμιλος γυμναστικής TKD Κομοτηνής κατέκτησε, επίσης, τη δεύτερη θέση στο 1ο πανελλήνιο πρωτάθλημα στις μεικτές πολεμικές τέχνες (ΜΜΑ) που διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη στις 19 Μαρτί

Share it