Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Σε τρεις κατηγορίες τιμών κυκλοφόρησαν τα διαρκείας του Πανθρακικού “Όλη η πόλη μια ομάδα”!

Σε κυκλοφορία τίθενται τα εισιτήρια διαρκείας του Πανθρακικού, για τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής για την σεζόν 2024-2025

Σε σχέση με πέρσι οι τιμές είναι χαμηλότερες και χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες, στα 150 η VIP ενώ θα υπάρχουν διαρκείας στις τιμές των 80 & 50 ευρώ

Αναλυτικά η ενημέρωση του Πανθρακικού αναφέρει:

🟢⚪️⚽️ Κατανοώντας πλήρως τις οικονομικές συνθήκες της εποχής, η Διοίκηση του Πανθρακικού προχώρησε στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2024/25 σε πολύ προσιτές τιμές.

Συγκεκριμένα η Θύρα 1 διαρθρώνεται και χωρίζεται σε 3 κατηγορίες. Τα εισιτήρια διαρκείας έχουν ως εξής:

👉 Gold (VIP) 150€
👉 Silver 80€
👉 Green 50€

💪 Στόχος μας είναι να γεμίσει ξανά το ΔΑΚ Κομοτηνής ώστε να ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές! Επιθυμία όλων μας είναι να είναι στα πράσινα η κερκίδα από φίλους του Πανθρακικού όλων των ηλικιών και οικογένειες!

✔️ Αξίζει να σημειωθεί πως από φέτος θα ξεκινήσει πιλοτικά ένα πρόγραμμα συνεργασίας με επιχειρήσεις που βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας μας ώστε να παρέχουν ειδικές προσφορές στους κατόχους της κάρτας διαρκείας και στα μέλη των Ακαδημιών μας με στόχο την ανταποδοτικότητα της στήριξης στην ομάδα μας!

🔜Λεπτομέρειες για τη διάθεση τους, το σημείο και τις ώρες πώλησης προσεχώς…

Share it