Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Σε μαγνητική υποβάλλονται Κακουλίδης και Χαριτόπουλος μετά από τους τραυματισμούς που αποκόμισαν

Η χθεσινή 2η Αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Θράκης, πέραν των πολλών τερμάτων και των αρκετών εκπλήξεων, είχε και δύο σοβαρούς τραυματισμούς.

Ο λόγος για τον Θεόδωρο Κακουλίδη του Πόντου Θρυλορίου και τον Γρηγόρη Χαριτόπουλο της Ελπίδας Σαπών που ήταν οι δύο άτυχοι, σε δύο ουσιαστικά ανύποπτες φάσεις.

Γενικότερα στο ποδόσφαιρο δεν είναι λίγες οι φορές, που σε ανύποπτες φάσεις ή “τελειωμένα” ματς, προέκυψαν σοκαριστικοί και πολύ σοβαροί τραυματισμοί. Κάτι ανάλογο φάνηκε να συμβαίνει και χθες, με την κατάσταση όμως των δύο ποδοσφαιριστών να εμπνέει πλέον συγκρατημένη αισιοδοξία, μέχρι να βγουν τα αποτέλεσμα από τη μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκαν αμφότεροι.

Συγκεκριμένα στον αγώνα του Αετού Μίσχου με τον Πόντο Θρυλορίου στο τελευταίο λεπτο της αναμέτρησης και με το σκορ στο 0-3, ο εκ των αρχηγών και σκόρερ των δύο εκ των τριών τερμάτων των φιλοξενούμενων, Θεόδωρος Κακουλίδης, χτύπησε στον αυχένα μετά από μια διεκδίκηση, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει με ασθενοφόρο για το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Από την άλλη στον αγώνα των Ελπίδων Κομοτηνής με την Ελπίδα Σαπών, που διεξήχθη στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης στον Ρ/Σ, που διαθέτει τεχνητό χλοοτάπητα, ο Γρηγόρης Χαριτόπουλος σε μια επιθετική προσπάθεια της ομάδας του στο 44ο λεπτό, “είδε” το πόδι του να “κολλάει” στον τάπητα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο γόνατο. Αν και η αρχική εικόνα προκάλεσε έντονο προβληματισμό για το μέγεθος της ζημιάς που προέκυψε, η κατάσταση του μια μέρα αργότερα είναι ιδιαίτερα καθησυχαστική, με την αισιοδοξία να είναι διάχυτη στο στρατόπεδο της Ελπίδας, πως ένα από τα βασικά της στελέχη, δεν θα αργήσει να επιστρέψει στο γήπεδο.

Το SportsAddict, εύχεται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους και στους δύο ποδοσφαιριστές!

Share it