Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Σε θερμό κλίμα και με επίσημους προσκεκλημένους το γεύμα της Δύναμης Αμαράντων

Επίσημο γεύμα παραχώρησε η Δύναμη Αμαράντων σε επίσημους προσκεκλημένους, χορηγούς, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Οκάν Χαλίλογλου, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα εκλέχθηκε και Δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών με την νέα Δημοτική αρχή, αφού καλοσώρισε στο τραπέζι τον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης Μάνο Γαβριηλίδη, τον γραμματέα της Ένωσης Κομνηνό Μπόζη, τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας Θράκης Βασίλη Γαβριηλίδη, τον αντιπρόεδρο της προαναφερθείσας Νίκο Μανάκα και τους μεγάλους χορηγούς της ομάδας για τη νέα σεζόν, ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά και έθεσε τους στόχους του συλλόγου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν δίστασε μάλιστα να ανεβάσει τον πήχη ψηλά, λέγοντας πως μετά την περσινή επιτυχημένη χρονιά και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στη Β’ κατηγορία, η Δύναμη θα διεκδικήσει στα επόμενα χρόνια ακόμα και το Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Από την πλευρά του ο Μάνος Γαβριηλίδης απευθύνοντας τον λόγο στους νεαρότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας ανέφερε: “Πέραν του ότι είμαι πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, κάτι που μπορεί να μην ξέρετε για μένα, είναι πως ο δεύτερος τόπος καταγωγής μου είναι τα Αμάραντα και παλαιότερα περνούσα πολύ χρόνο στο χωριό.” Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης ευχήθηκε μια καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς, ενώ δεν παρέλειψε να πλέξει και το εγκώμιο του κόουτς Σάκη Σκουλή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΥΓ: Ο Κώστας Νασούδης και το SportsAddict.gr, ευχαριστούν τον σύλλογο της Δύναμης Αμαράντων για την πρόσκληση στο γεύμα και εύχονται, καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Share it