Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Σε απόσταση βολής από την κορυφή ο ΑΟΚ μετά την εφτάρα στο Κόσμιο!

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο ΑΟ Καβάλας επικράτησε με 7-0 του Κοσμίου στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ ΕΘνικής!

Η ομάδα της Ροδόπης δεν είχε και πολλά περιθώρια αντίδρασης απέναντι στον ιστορικό ΑΟΚ που μετά και την νίκη του Αβάτου επί του Νέστου Χρυσούπολης, βρίσκεται πλέον μόλις έναν βαθμό μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας.

Οι αργοναύτες άνοιξαν το σκορ στο 3′ με την κεφαλιά του Κέρθι. Στο 13′ ο Μαρκόπουλος αστόχησε από πλεονεκτική θέση, όμως στο 22′ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0. Στο 34′ ο Δεληγιάννη απόκρουσε σε κόρνερ το πλασέ του Μαρκόπουλου, όμως ένα λεπτό αργότερα ο επιθετικός του ΑΟΚ πέτυχε το δεύτερο τέρμα του για το 3-0. Στο 40′ ο Τσούτσης πέτυχε το 4-0, ενώ το 5-0 του ημιχρόνου ήρθε στο 45′ με κοντινό πλασέ του Ζέρη.

Στο 58′ ο Αμέτ Ερκάν δεν κατάφερε να μειώσει για τους φιλοξενούμενους μιας που είδε την μπάλα μετά την προσπάθειά του να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 60′ ο Δεληγιάννης αποσόβησε το πλασέ του Μαρκόπουλου, στο 80′ ο Βαλαβανόπουλος με ωραία προσπάθεια πέτυχε το 6-0 και στο 82′ ο Λίτσκας με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 7-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χοροζόγλου που είχε για βοηθούς τον Οικονομίδη και την Κοτανίδου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟΚ: Δήμιζας, Ζέρης (55′ Μαλαμίδης), Λυμπεράκης, Τόσκας, Κασμερίδης, Κέρθι, Τσούτσης (55′ Μπλιος), Θωμαϊδης, Βαλαβανόπουλος, Μαρκόπουλος (64′ Λίτσκας), Παπαδόπουλος (75′ Γιατσβίνοβιτς).

Κόσμιο: Δεληγιάννης, Βούλγαρης, Τριάντος (33′ Τζατζανάς), Πλασταράς, Λεβεντέλης, Δημοσθένους (46′ Χατζητουλούσης), Νάνος (36′ Στοϊνοβιτς), Ζάγγουλος, Αμέτ Ερκάν, Ρουμπιές, Κυριακόπουλος.

Photo Credit: proininews.gr

Share it