Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Σαν Σήμερα: Ο Πανθρακικός πανηγυρίζει τον πρώτο του βαθμό στην Super League!

Σαν σήμερα το 2008 ο Πανθρακικός πήρε τον πρώτο του βαθμό στην Superleague απέναντι στον Ηρακλή, καταφέρνοντας να κρατήσει ανέπαφη την εστία του στο Καυτατζόγλειο Στάδιο.

Ο Ηρακλής ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να αφήνει κάποιο περιθώριο στους φιλοξενούμενους. Ο «Γηραιός», όντας πολύ επιθετικός έχανε τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη με τον Γιάντση και τον Γκαρσία να είναι οι καλύτεροι παίκτες των γηπεδούχων. Από την άλλη πλευρά, ο Πανθρακικός δεν μπορούσε να αντιδράσει σε αυτή την πίεση που δεχόταν και αρκέστηκε στο αμυντικό του παιχνίδι, το οποίο όμως ήταν πολύ καλά δουλεμένο.

Η αγωνιστική εικόνα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε, με τον Ηρακλή να μην μπορεί να πετυχαίνει το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα. Το ίδιο δυνατά μπήκε ο Ηρακλής και στο δεύτερο ημίχρονο χάνοντας την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 58΄ όταν ο Μπούρμπος έδωσε την μπάλα στον Αγρίτη, ο τελευταίος μπήκε μέσα στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Ρόκα, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει το πέναλτι. Ο Μαρκές, ο οποίος πριν λίγα λεπτά είχε περάσει στον αγωνιστικό ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο τερματοφύλακας του Πανθρακικου απέκρουσε εντυπωσιακά.

Με την ψυχολογία υπέρ του, ο Ρόκα ο οποίος βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα, όποτε χρειάστηκε κρατούσε το μηδέν, έχοντας εξαιρετικές επεμβάσεις στο ενεργητικό του, δίνοντας τον πρώτο βαθμό στον Πανθρακικό.

Το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης βρήκε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να πανηγυρίζουν τον πρώτο βαθμό της ισοπαλίας μαζί με τον κόσμο που ταξίδεψε από την Κομοτηνή για να στηρίξει την ομάδα της καρδιάς τους ενώ τις φωνές τους ένωσαν Κομοτηναίοι από την Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής: Κοβαλέβσκι, Παπαζαχαρίας, Μπούρμπος, Κατσαμπής, Ντιέ, Παπαστεργιανός (48′ Μαρκές), Γκαρσία, Κονέ, Αγρίτης (73′ Ρατόν), Γιάντσης (59′ Κωνσταντίνου), Γιαννούλης

Πανθρακικός: Ρόκα, Αργυρίου, Κλεμάν, Τροΐζε, Ζαπρόπουλος, Ολίσε, Λόπες, Κωνσταντινίδης (77′ Ρομπίνιο), Γιλμάζ (32′ Ντιαλό), Χαραλάμπους, Ριέρα

Share it