Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Σαμοθράκη: Με δωρεές κατοίκων του νησιού αποκαταστάθηκε ο αύλειος χώρος του Κέντρου Υγείας

Από το Σεπτέμβριο του 2017 το Κέντρο Υγείας της Σαμοθράκης είχε υποστεί εκτενείς καταστροφές στις πλημμύρες και οι περισσότερες λειτουργίες του μεταφέρθηκαν στο Π.Ι. Καμαριώτισσας.

Πλέον ο αύλειος χώρος του Κέντρου Υγείας Καμαριώτισσας αποκαταστάθηκε και έγινε λειτουργικός για τους κατοίκους του νησιού. Η κεντρική είσοδος με φορείο ή αναπηρικό αμαξίδιο, εξαιτίας των πολλών φθορών ήταν αδύνατη ή πολύ δύσκολη.Τώρα είναι προσβάσιμη σε όλους!

Επιπλέον, το πρόβλημα της πρόσβασης στο container του ακτινολογικού, που δημιουργούσε δυσκολίες, λύθηκε.

Το κέντρο υγείας Σαμοθράκης ευχαριστεί θερμά για την δωρεά, την κ. Αν. Μπατζικωστα, που εις μνήμην του συζύγου της Ευάγγελου, τους παραχώρησε τα οικοδομικά υλικά. Αλλά και τον κ.Τρ.Τσακνη, που εις μνήμην του πατέρα του Ιωάννη, διαμόρφωσε με προσωπική του εργασία τον χώρο.

Το 2022 θα είναι έτοιμο το Κέντρο Υγείας της Σαμοθράκης! Με το έργο αυτό θα γίνει επέκταση διώροφου τμήματος με υπόγειο, το υφιστάμενο κτίριο θα ανακαινιστεί πλήρως και θα γίνει προμήθεια νέου εξοπλισμού, τόσο ξενοδοχειακού όσο και ιατροτεχνολογικού για την ολοκληρωμένη και ομαλή λειτουργία του Κέντρου Υγείας.

Share it