Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Πρώτο χτύπημα με Οκάν Σουλεϊμάν για τον Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας!

Ο ξανθιώτης μεσοεπιθετικός, Οκάν Σουλεϊμάν είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση που πραγματοποίησε ο Ποσειδώνας Νέας Μηχανιώνας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στην Γ’ Εθνική

Ο 24χρονος ξανθιώτης μετά την περσινή του σεζόν στην Χρυσούπολη λόγω υποχρεώσεων έπρεπε να μετακινηθεί στην Θεσσαλονίκη κάτι που εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Άγγελου Ζαζόπουλου που προσθέτει μια πολύ ποιοτική λύση στην μεσοεπιθετική της γραμμή.

Να αναφέρουμε πως η ομάδα της Μηχανιώνας τις προηγούμενες ημέρες έκανε γνωστό πως παραμένουν στον σύλλογο οι Λαγόντζος, Νικολαίδης, Τόσκο, Τεμερτζόγλου, Σαλιάρη και Κυζιλή. Θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες και άλλες ανανεώσεις αλλά και μεταγραφές.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Οκάν Σουλεϊμάν αναφέρει:

Ο ΟΚΑΝ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!
Η διοίκηση του Ποσειδώνα Μηχανιώνας ανακοινώνει την απόκτηση του Οκάν Σουλεϊμάν για την αγωνιστική περίοδο 2024-25!
Γεννήθηκε στις 04/03/2000 στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ξάνθη και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο σε ηλικία 17 ετών στον ΑΟΚ, ενώ τις δύο περιόδους που ήταν στο ρόστερ της ακριτικής ομάδας, 2017-19 αγωνίστηκε σε τέσσερα παιχνίδια στη Super League 1.
Το καλοκαίρι του 2019 παραχωρήθηκε, ως δανεικός, στην Καβάλα, με την φανέλα της οποίας αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League, σημειώνοντας επτά συμμετοχές, για να πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην Ξάνθη το καλοκαίρι του 2020.
Ακολούθησαν κατά σειρά Αιγάλεω, Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα, Τηλυκράτης Λευκάδας και Νέστος Χρυσούπολης.
Καλωσορίζουμε τον Οκάν Σουλεϊμάν στη μεγάλη μας οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Share it