Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Πρώτο γκολ του “Τόρο” με την φανέλα της Μπολόνια που υπέστη βαριά ήττα απο τη Νάπολι!

Το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Μπολόνια σημείωσε ο ξανθιώτης αμυντικός Βασίλης Τοροσίδης, ένα τέρμα όμως που δεν θα χαρεί ιδιαίτερα καθώς η ομάδα του υπέστη μια πολύ βαριά εντός έδρας ήττα με 7-1! απο τη Νάπολι.

Ένα σκορ που ωστόσο δεν λέει και πολύ την αλήθεια μια και η Μπολόνια είχε χαμένο πέναλτι, περισσότερες ευκαιρίες απο την αντίπαλο της ωστόσο όταν ο αντίπαλος σου κάνει 9 σουτ και τα 7 καταλήγουν στα δίχτυα σου δεν μπορείς να ζητάς και πολλά απο ένα παιχνίδι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε καταστροφικά για την Μπολόνια καθώς στα πρώτα 6′ λεπτά του αγώνα στα δύο πρώτα της σουτ στο ματς η Νάπολι κατάφερε να σκοράρει δις με τον Χάμσικ στο 4′ και τον Ινσίνιε στο 6′. Στο 26′ η Μπολόνια είχε την ευκαιρία να μειώσει όμως ο Ματία Ντέστρο δεν κατάφερε να νικήσει τον Ρέινα, ενώ ένα λεπτό αργότερα η Νάπολι έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω κόκκινης στον Ινσίνιε για σκληρό μαρκάρισμα. Αποβολή που δεν εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι μια και 6′ λεπτά αργότερα ο Μεσίνα έκανε φάουλ στον Μέρτενς ενώ ήταν τελευταίος παίκτης και είδε την απευθείας κόκκινη του ρέφερι του αγώνα, σε μια φάση οπού μάλιστα η Νάπολι σκόραρε με το εξαιρετικό χτύπημα του Μέρτενς.

https://www.youtube.com/watch?v=yWh9fIuxFHk

Στο 36′ ο Κρέιτσι κάνει το σουτ που απέκρουσε  ο Ρέινα με τον Βασίλη Τοροσίδη να παίρνει το ριμπάουντ  και με κεφαλιά να την στέλνει στα δίχτυα κάνοντας αυτό που δεν μπορούσαν οι συμπαίκτες του. Και εκεί που οι φίλοι της Μπολόνια με αυτό το γκολ του Ξανθιώτη αμυντικού περίμεναν αντίδραση, στο 43′ ο Μέρτενς σκόραρε το δεύτερο προσωπικό και τέταρτο για την ομάδα του.

Τα πράγματα συνέχισαν να είναι εφιαλτικά για την Μπολόνια και στο δεύτερο μέρος με τον Χάμσικ να σκοράρει δις μέσα σε 4′ (70-74)λεπτά ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 1-6, εκνευρίζοντας τον προπονητή των γηπεδούχων που προχώρησε σε αλλαγή τερματοφύλακα βγάζοντας έξω τον Αντόνιο Μιράντε και την θέση του να παίρνει ο Βραζιλιάνος Ντα Κόστα. Το κερασάκι στην τούρτα για το μεγάλο διπλό της Νάπολι πέτυχε ο Μέρτενς που έκανε χατ-τρικ, όπως και ο Χάμσικ, στο 90′ που διαμόρφωσε το τελικό 1-7.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Μπολόνια μένει στην 13η θέση με 27 βαθμούς, ενώ οι Ναπολιτάνοι ανέβηκαν στην δεύτερη θέση με 48 βαθμούς τρεις λιγότερους απο την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

 

Share it