Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Πρώτη με όρεξη για το μεγάλο comeback από την ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου Ξάνθης(!+pic)

Είναι γεγονός η μεγάλη επιστροφή της Αθλητικής Ένωσης Ποντίων Ευμοίρου Ξάνθης που μετά από σχεδόν 11χρόνια(είχε αποσυρθεί το 2013 και ενώ τρία χρόνια νωρίτερα κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ και έπαιξε δύο σεζόν στην Δ’ Εθνική) επέστρεψε στα γήπεδα.

Το απόγευμα της Τρίτης(6/8) υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Μπακάλογλου και την παρουσία του Γενικού αρχηγού, Δημήτρη Τηλαβερίδη τα παιδιά που θα αποτελέσουν το ρόστερ των “κιτρινόμαυρων” έκαναν το πρώτο τρέξιμο και ασκήσεις στο γήπεδο του Ευμοίρου.

Στην πρώτη το παρών έδωσαν κατά βάση νεαρά παιδιά με την ομάδα να φορτσάρει για την ενίσχυση καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετά παιδιά για να φορέσουν την φανέλα της ιστορικής ΑΕΠ και σύντομα ο σύλλογος θα μπορέσει να προχωρήσει και στις επίσημες ανακοινώσεις των παικτών που θα φορέσουν την φανέλα της ομάδας

Το παρών στην πρώτη έδωσε ο Γραμματέας του συλλόγου, Κώστας Χατζημωϋσιάδης η Προεδρίνα του πρώτου Δ.Σ. που θα δημιουργηθεί, Δήμητρα Φάκα και ο Αντιδήμαρχος καθημερινότητας του Δήμου Ξάνθης, Θωμάς Ηλιάδης που πάντα ήταν κοντά στην ομάδα και τον οικισμό και τώρα ακόμα περισσότερο καθώς εκ των ιδρυτικών μελών είναι οι γιοί του Βλαδίμηρος και Λεωνίδας.

Στόχος των ιθυνόντων  πέρα από την καλή παρουσία της ομάδας, είναι η δημιουργία ενός χώρου για να προπονούνται οι πιτσιρικάδες και όχι μόνο για να πάρει ξανά ζωή το Εύμοιρο, και ήδη γίνονται εργασίες ώστε με το ξεκίνημα της σεζόν άπαντες να παραμιλούν για αυτό που θα συναντήσουν

Share it