Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Πρωταθλητής Ελλάδας ο ΠΑΟΚ – Τα… κλεισμένα ευρωπαϊκά εισιτήρια και το ερωτηματικό!

Μόχθησε, αγχώθηκε αλλά κατέκτησε το τέταρτο πρωτάθλημα Ελλάδας της ιστορίας του μέσα στο «Κλ. Βικελίδης» ο ΠΑΟΚ!

Η τρομερή ομάδα Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε 2-1 του ψυχωμένου Άρη και τερμάτισε πρώτος με 80 βαθμούς, αφήνοντας στο -2 την ΑΕΚ.

Ο Μπράντον έβαλε στη θέση του οδηγού τον Δικέφαλο του Βορρά στο πρώτο μέρος, με ένα ασύλληπτο βολέ του Μορόν στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους να φέρνει το ματς στα ίσα.

Ωστόσο, ένα γκολ… PlayStation από τον Τάισον στο 62’ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, που δεν το έχασε ξανά παρότι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο στο τέλος ελέω αποβολής του Μιχαηλίδη. Έτσι ο ΠΑΟΚ θα λάβει μέρος στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League και η ΑΕΚ στον 2ο του Conference League.

Τι ισχύει για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Άρη

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την ευρωπαϊκή του παρουσία στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League μετά την κατάληψη της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα έπειτα από την ισοπαλία 2-2 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Οι ερυθρόλευκοι μπορούν να “αναβαθμίσουν” το εισιτήριο, εάν κατακτήσουν το Conference League, καθώς έτσι θα πάνε στο League Stage του Europa League.

Εκτός Ευρώπης μέσω πρωταθλήματος, έμειναν ο Παναθηναϊκός και Άρης. Αυτό σημαίνει πως ο νικητής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στις 25 Μαΐου μεταξύ των δύο, θα κερδίσει εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Με πληροφορίες από sport-fm.gr

Share it