Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Πρωταθλητής Ελλάδας με την Εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ ο Ξανθιώτης αμυντικός Παναγιώτης Θεοδοσιάδης!

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Άρη 2-0 με γκολ των Γκιτέρσου και Γκούμα στην παράταση και πανηγυρίζει το τέταρτο πρωτάθλημα στην ιστορία των διοργανώσεων της Κ17.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ έχοντας 16 νίκες σε 19 ματς(είχε επίσης 1 ισοπαλία και 2 ήττες με την μοναδική εντός απο την Ξάνθη!) στην κανονική διάρκεια και δύο νίκες στο Final 4 κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα, ενώ με την παρουσία και του Άρη που θυμίζουμε πως προκρίθηκε οριακά πάνω απο την Ξάνθη αποδείχτηκε για ακόμα μια φορά πόσο πιο δυνατός είναι ο Βόρειος όμιλος.

Ανάμεσα στους παίκτες που πανηγύρισαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του τίτλου και ο γεννημένος στις 6 Ιανουαρίου του 2005 υψηλόσωμος Ξανθιώτης αμυντικός, Παναγιώτης Θεοδοσιάδης που απο το 2016 βρίσκεται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης παίρνοντας μεταγραφή απο τις Ελπίδες Ξάνθης και έχοντας κατακτήσει πρωτάθλημα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες που έχει αγωνιστεί στους “ασπρόμαυρους”. Φέτος ο Θεοδοσιάδης έχει αγωνιστεί συνολικά σε 8 ματς εκ των οποίων 6 ως βασικός έχοντας 496 λεπτά, και παρότι αμυντικός έχει σκοράρει ένα γκολ και έχει δώσει δύο ασίστ.

Share it