Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Πρωταθλήτρια κόσμου στο αεροβόλο πιστόλι η Άννα Κορακάκη!

Ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο σε μία διοργάνω κορυφαίου επιπέδου προστέθηκε στην αξιοζήλευτη συλλογή της Δραμινής, Άννας Κορακάκη. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διοργανώνεται στη Ν. Κορέα, η Κορακάκη επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά, πως αποτελεί την κορυφαία “σκοποβόλο” στα 10μ.  αεροβόλο πιστόλι, ανεβαίνοντας στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο, δημιουργεί το δικό της ρεκόρ με συνεχόμενα χρυσά στα 10μ αεροβόλο πιστόλι σε συνεχόμενες σπουδαίες διοργανώσεις. Αρχικά, στα μέσα του Μάη ήταν το Παγκόσμιο Κύπελλο στις Η.Π.Α., έπειτα οι Μεσογειακοί και τώρα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Το “χρυσό σερί”  που έχει “χτίσει” της δίνει δικαιωματικά τον τίτλο της “βασίλισσας”  στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Στον “δρόμο για τον τελικό”  απέναντι στις κορυφαίες του κόσμου, η Κορακάκη “σημάδεψε”  20 κεντρικά δεκάρια, δείχνοντας…. απρόθυμη να χαιρετήσει. Στον τελικό απέναντι στη Σέρβα, Αρούνοβιτς ήταν και πάλι εξαιρετική και με σύνολο πόντων 241.1 κατέλαβε την πρώτη θέση , αφήνοντας τη Σέρβα με 239.8 στη δεύτερη. Τρίτη αναδείχθηκε η Κιμ Μπόμι με 218.8.

Αυτό ήταν το πρώτο χρυσό της Κορακάκη στην κατηγορία των Γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το οποίο έχει κατακτήσει ως Νεάνιδα. Ακόμη, με το χρυσό στο Παγκόσμιο, εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Η Κορακάκη τις επόμενες ώρες θα επιδιώξει να κατακτήσει ακόμη ένα μετάλλιο στην ίδια διοργάνωση στο σπορ πιστόλι.

 

Share it