Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Πρωινή προπόνηση αντί για πρεμιέρα στον Πανθρακικό που…ωφελείται απο την αναβολή!

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε ακόμη μια εβδομάδα προπονήσεων στον Πανθρακικό, που αν δεν είχε αναβληθεί η πρεμιέρα της Football League σήμερα θα ετοιμαζόταν για τον αγώνα με την Σπάρτη.

Το Κυριακάτικο πρόγραμμα της ομάδας άρχισε με αγωνιστική προθέρμανση και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο ομάδες από την τεχνική ηγεσία και συμμετείχαν σε εκπαιδευτικό δίτερμα. Την Δευτέρα οι παίκτες του Πανθρακικού έχουν ρεπό και θα επανέλθουν σε ρυθμό προπονήσεων την Τρίτη (27/09).

Πάντως αξίζει να σημειώσουμε πως μέσα στα αρνητικά της αναβολής της πρεμιέρας η ομάδα της Κομοτηνής “ευνοείται” καθώς δίνεται περισσότερος χρόνος στα τελευταία αποκτήματα της ομάδας Μπερτράν Ρομπέρ και Στέλιο Ηλιάδη να ανεβάσουν ρυθμούς ώστε όταν γίνει με το καλό η πρεμιέρα να είναι 100% ετοιμοπόλεμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα.
Το αρνητικό ωστόσο είναι η δυσκολία να κλειστούν φιλικά, μια και έχουν ξεκινήσει όλα τα πρωταθλήματα, και έτσι λιγοστεύει αισθητά η λίστα με τους πιθανούς αντιπάλους των “πράσινων” για ένα φιλικό.

Share it