Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Προς 29 Ιουνίου η σέντρα της Super League 2 που προχωρά σε νέες συναντήσεις για την αναδιάρθρωση!

Οι ομάδες της SL 2 δεν έλαβαν κάποια απόφαση στην τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ της Δευτέρας (15/6) και με τα τωρινά δεδομένα η επιστροφή στη δράση θα γίνει στις 29 Ιουνίου.

Αυτό που προκύπτει από το «ηλεκτρονικό» ραντεβού και είναι το πλέον ουσιαστικό αφορά στην οριστική συνάντηση της επιτροπής της SL2 με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο και αντιπροσωπεία της SL1 την Τετάρτη (17/6). Εκεί θα πέσει στο τραπέζι το ζήτημα της αναδιάρθρωσης για να ξεκαθαριστεί και το μέλλον της κατηγορίας.

Μάλιστα θα πραγματοποιηθεί νέα τηλεδιάσκεψη μέσα στο Σαββατοκύριακο (20-21/6) για ν’ αναλυθούν τα συμπεράσματα. Σε περίπτωση συνέχισης και μη αναδιάρθρωσης το πιθανότερο είναι να διεξαχθούν οι δυο εναπομείνασες αγωνιστικές και τα playoffs να γίνουν μονά (κι όχι διπλά όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο) με πλεονέκτημα έδρας με βάση τη βαθμολογία (όπως συμβαίνει στα playouts της πρώτης κατηγορίας).

Βασικός στόχος, εξάλλου, παρά τη διακοπή της συνεδρίασης εξακολουθεί να παραμένει η επιστροφή στη δράση να γίνει στις 29 Ιουνίου, όπως είχε αρχικά αποφασιστεί, και να ολοκληρωθεί η σεζόν με τη διεξαγωγή των αγωνιστικών που απομένουν για την κανονική διάρκεια.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης οι ΠΑΕ ενημερώθηκαν για τις επαφές που έγιναν με τον Λευτέρη Αυγενάκη, την ΕΡΤ και τον ΠΣΑΠ. Ειδικότερα στο κομμάτι με τον ΠΣΑΠ η είδηση που βγαίνει είναι ότι η πρόταση να πληρωθούν τα δεδουλευμένα έως και το σημείο της διακοπής λόγω κορονοϊού δεν βρίσκει σύμφωνο τον Σύνδεσμο των ποδοσφαιριστών. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα ακολουθηθεί η πεπατημένη της SL1 όπου κάθε ομάδα ανέλαβε να διαπραγματευτεί ξεχωριστά με τους παίκτες για τις μειώσεις.

Share it