Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Προπόνησε τους γκολκίπερ του Έβρου Σουφλίου ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΚ Θανάσης Παρασχούδης

Την Τετάρτη 28-12-2022 ο Έβρος Σουφλίου  φιλοξένησε στο γήπεδο του τον προπονητή τερματοφυλάκων της Κ17 της ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ Θανάση Παρασχούδη.

Ο κ. Παρασχούδης κατάγεται από τα μέρη μας και συγκεκριμένα από την Ορεστιάδα και αφού βρέθηκε για αυτές τις λίγες μέρες των εορτών στον Έβρο, παραβρέθηκε και στο γήπεδο «Δημήτρης Μπακιρτζής».

Πραγματοποίησε προπόνηση στον τερματοφύλακα της ανδρικής ομάδας και στην τερματοφύλακα της γυναικείας ομάδας του Έβρου, στον τερματοφύλακα της ομάδας του Τυχερού και σε 2 τερματοφύλακες των τμημάτων της ακαδημίας του Σουφλίου, μέσα σε κλίμα ευχάριστο και χαρούμενο.

Έπειτα μετά το πέρας της προπόνησης, μαζί με τον υπεύθυνο της ακαδημίας του Έβρου Γιάννη Ράλλη, μετέβησαν για μια ξενάγηση στο Μουσείο μετάξης του Γιώργου Τσιακίρη.

Φυσικά δεν έλειψαν και οι συζητήσεις με τον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας του Έβρου Σουφλίου Γιώργο Πετκίδη για προπονητικά θέματα.

“Να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Παρασχούδη Αθανάσιο για την τιμή που μας έκανε και του ευχόμαστε καλή χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές προσωπικές και συλλογικές επιτυχίες”, αναφέρει ο Έβρος Σουφλίου.

Share it