Στην Αλεξανδρούπολη πραγματοποίησαν το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους 4 σπουδαίοι αθλητές της κολύμβησης που θα λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών το οποίο θα διεξαχθεί στο Παρίσι στις 10-16 Αυγούστου.
Ειδικότερα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» βρέθηκαν και προπονήθηκαν για μία εβδομάδα οι Απόστολος Χρήστου, Απόστολος Παπαστάμος, Άννα Ντουντουνάκη και Μάριος Ζαφειρόπουλος, του κλιμακίου του προπονητή Παναγιώτη Βελέντζα, με την ομοσπονδιακή προπονήτρια Φανή Γαρίνη και τον βοηθό προπονητή Χρήστο Αδάμου.
Οι 4 αθλητές είναι μέλη της αποστολής της Εθνικής που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην πόλη του φωτός και βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη όπως το συνηθίζουν πολλοί κολυμβητές τα τελευταία χρόνια πριν από μεγάλες διοργανώσεις.
Άλλωστε υπενθυμίζεται πως ο Απόστολος Χρήστου λίγες ημέρες πριν κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι πέρυσι, είχε βρεθεί και πάλι στην Αλεξανδρούπολη για προετοιμασία.
Οι κολυμβητές και κολυμβήτριες που θα πάρουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Παρισιού, ανάμεσα στους οποίους και ο Αλεξανδρουπολίτης Βαγγέλης Ντούμας, είναι οι εξής:
Απόστολος Σίσκος, Βαγγέλης Μακρυγιάννης, Δανιήλ Γιουρτζίδης, Ανδρέας Βαζαίος, Νικόλ Παυλοπούλου, Γεωργία Δαμασιώτη, Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης, Κωνσταντίνος Στάμου, Απόστολος Χρήστου, Στέργιος Μπίλας, Απόστολος Παπαστάμος, Μάριος Ζαφειρόπουλος, Βαγγέλης Ντούμας, Παναγιώτης Βλαχογιαννάκος, Άννα-Αυγούστα Βλάχου, Μάνια Τασάκου, Φίλιππος Ανδριαδάκης, Άννα Ντουντουνάκη, Βασίλης Κακουλάκης, Δημήτρης Μάρκος, Ελένη Αντωνιάδου, Ιάσων Ρούτουλας και Άρτεμις Βασιλάκη.