Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Πρεμιέρα με το «αριστερό» στη Γ’ Εθνική η Αλεξανδρούπολη FC

Την ήττα με 1-0 από τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης γνώρισε η Αλεξανδρούπολη στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής.

Αν και μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, επιβάλλοντας το ρυθμό τους, οι παίκτες του Νίκου Μπαχαρίδη υστέρησαν στην δημιουργία, σε ένα ισορροπημένο σε γενικές γραμμές ματς.

Στο πρώτο ημίχρονο η Αλεξανδρούπολη απείλησε αρχικά με το σουτ του Δημητριάδη στο 2′ με τον Δομουκτσίδη να μπλοκάρει, ενώ στο 21′ το σουτ του Καρακασίδη έφυγε άουτ. Στο 32′ ο Τσάνι απείλησε με πλασέ, με τον Τσάνι να μπλοκάρει. Στο 36′ ο Σωτηράκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι των φιλοξενούμενων, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση, ο Τσερίκου σούταρε λίγο έξω από την περιοχή, με τον Κοτσάκη να πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση κρατώντας το μηδέν.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με κεφαλιά από πλευράς Απόλλωνα στο 54′ που μπλόκαρε ο Κοτσάκης, ενώ στο 69′ η Αλεξανδρούπολη έφτασε μια ανάσα από το γκολ, αλλά ο Δομουκτσίδης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Βασίλτση. Στο 81′ ο Τσάνι θα βρεθεί σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή και με ωραίο πλασέ θα σκοράρει για το 0-1.

Εξαιρετικός στο ντεμπούτο του ο Φουρλατάρας, σταθερός και σε εξαιρετική μέρα ο Σωτηράκης για τους πρωταθλητές Έβρου.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, η Αλεξανδρούπολη FC, βράβευσε τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη. Με αυτό τον τρόπο η ομάδα του Έβρου θέλησε να δείξει την αγάπη και την ευγνωμοσύνη τους, για όλα όσα έχει προσφέρει στον χώρο της κολύμβησης αλλά και του αθλητισμού γενικότερα, ο Εβρίτης Παραολυμπιονίκης. Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης εκτός από την πλακέτα, πήρε και μία επίσημη φανέλα της ομάδας με το όνομα του καθώς και ένα εισιτήριο διαρκείας.

Στην 2η αγωνιστική η Αλεξανδρούπολη FC υποδέχεται τον Πανθρακικό την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 16:00.

Αλεξανδρούπολη FC: Κοτσάκης, Φουρλατάρας, Ράλλης, Καρτσαμπάς, Σωτηράκης, Ψάλτης, Καρακασίδης (88’ Παπαδάκης), Ντεμπά (57’ Πατσιώρας Κ.), Βασίλτσης (77’ Μωραΐτης), Δημητριάδης (57’ Γκαϊδατζής), Κυριζάκης (57’ Γκιουρτζίδης)

Απόλλων Κρύας Βρύσης: Δομουκτσίδης, Πλατσιότας, Κοτσίνης, Γιαλαμούδης, Ιωσηφίδης, Χατζηαλεξιάδης, Τσερρίκου (57’ Γιόνδης), Καράμπελας, Τσάνι, Ταουσάνης, Τζήμας.

Διαιτητής: Δροσίνης – Βοηθοί: Διονίδης, Σόφτας (ΕΠΣ Θράκης)

Share it