Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Πρεμιέρα με το «αριστερό» για τις Μεικτές του Έβρου κόντρα στην Μακεδονία

Με ήττες ξεκίνησαν στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα των Ενώσεων οι μεικτές ομάδες της ΕΠΣ Έβρου.

Στην πρεμιέρα η Κ15 και η Κ17 του Έβρου αντιμετώπισαν στο ενωσιακό γήπεδο της Καβάλας τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στο ματς των Κ15, η Μακεδονία επικράτησε 2-1 χάρη στα γκολ των Σιδηρόπουλου στο 11′ και Κοσμόπουλου στο 37′. Για τον Έβρο ο Ραμαδάνογλου ήταν αυτός που ισοφάρισε προσωρινά στο 30′.

Σύνθεση Έβρου: Πίτσκος, Γεωργαντάς, Βεζάσης, Γκίρδας (41′ Παπαμιχαήλ), Τζαμπάζης, Γκιουρτζίδης (41′ λ.τρ. Μπαζούκης), Τσιτλαΐδης Α., Μεταλλίδης (73′ Κώστογλου), Τσιτλαΐδης Ι. (56′ Τσομπανούδης), Μανδάνης (73′ Ντουμανάκης), Ραμαδάνογλου.

Στην αναμέτρηση των Κ17, η Μακεδονία επικράτησε 3-1. Ο Βρύζας άνοιξε το σκορ στο 20′, ενώ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 42′. Στο 52′ ο Κονδύλης μείωσε για τους Εβρίτες, αλλά στο 63′ ο Βρύζας πετυχαίνοντας χατ τρικ κλείδωσε το τρίποντο για την Μακεδονία.

Σύνθεση Έβρου: Λαμπούδης, Παρονιάν (76′ Μακρίδης), Ζαφειρόπουλος, Αλμετίδης, Καλαϊτζίδης, Γιαννακίδης (76′ Καλαμαράς), Πορτοκαλίδης, Γκουτζιμίσης (12′ λ.τρ. Δαρούδης), Τσισμαλίδης (46′ Χρηστούδης), Ντέμπροβα, Πιστιάλκας (46′ Κονδύλης).

Share it